“Κι εσένα τι σε νοιάζει; Εσύ θα πας να τρέξεις;”: Οργισμένος ο Σταύρος Νικολαίδης, ξεσπά για την 28χρονη Κυριακή

13 Απριλίου, 2024


Ο Σταύρος Νικολαΐδης μοιράστηκε μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, την έντονη αντίδρασή του για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, με θύμα την 28χρονη Κυριακή Γρίβα.Ο γ”Κι εσένα τι σε νοιάζει; Εσύ θα πας να τρέξεις;”: Οργισμένος ο Σταύρος Νικολαίδης, ξεσπά για την 28χρονη Κυριακή, φανερά συντετριμμένος από την είδηση της δολοφονίας, επέλε…

...ξε αυτό το διαδικτυακό μέσο για να εκφράσει την οργή και την απογοήτευσή του για τη βία που συνεχίζεται να σκιάζει την κοινωνία, καλώντας για αλλαγές που θα προστατεύσουν και θα διασφαλίσουν την ασφάλεια όλων.Σταύρος Νικολαΐδης: Τα όσα ανέφερε«Υποστήριξε λέει ο αστυνομικός...

Ο Σταύρος Νικολαΐδης μοιράστηκε μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, την έντονη αντίδρασή του για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, με θύμα την 28χρονη Κυριακή Γρίβα.

Ο γ”Κι εσένα τι σε νοιάζει; Εσύ θα πας να τρέξεις;”: Οργισμένος ο Σταύρος Νικολαίδης, ξεσπά για την 28χρονη Κυριακή, φανερά συντετριμμένος από την είδηση της δολοφονίας, επέλεξε αυτό το διαδικτυακό μέσο για να εκφράσει την οργή και την απογοήτευσή του για τη βία που συνεχίζεται να σκιάζει την κοινωνία, καλώντας για αλλαγές που θα προστατεύσουν και θα διασφαλίσουν την ασφάλεια όλων.

Σταύρος Νικολαΐδης: Τα όσα ανέφερε

«Υποστήριξε λέει ο αστυνομικός που ήταν στο τηλέφωνο και είχε αυτό το υφάκι ότι δέχεται 300 τηλεφωνήματα την ημέρα εκ των οποίων τα 50 είναι παραπλανητικά… Και εσένα τι σε νοιάζει βρε μαλ…; Εσύ θα πας να τρέξεις με το περιπολικό; Δώσε το σήμα και άσε άλλους να αξιολογήσουν τον κίνδυνο. Θα σε κατηγορήσουν γιατί τους έστειλες τζάμπα άμα ήταν απάτη το τηλεφώνημα;» περιγράφει ο Σταύρος Νικολαΐδης.

«Η άλλη 23 χρονών στο τμήμα που έχει τελειώσει Αξιωματικός, εγώ που είμαι άσχετος, το πρώτο που σκέφτηκα είναι να χτυπήσω να ψάξω το όνομα αυτού που απειλεί αλλά και αν δεν το σκέφτηκες αυτό και δεν σκέφτηκες καν, κοριτσάκι μου γλυκό, να κρατήσεις την κοπέλα εκεί πέρα, είτε από βαρεμάρα, είτε επειδή είσαι ανόητη, δεν κάνει να είσαι Αξιωματικός Ελληνικής Αστυνομίας. Είναι πολύ απλά τα πράγματα», συμπληρώνει στην τοποθέτησή του ο ηθοποιός για το αποτρόπαιο έγκλημα.

«Μην ακούω για γενικεύσεις, γιατί υπάρχουν και πάρα πολύ καλοί αστυνομικοί. Πέσανε σε ένα τμήμα 3-4 ηλίθιοι μαζί από τον καταδικασμένο έξω τον φρουρό, που ήταν καταδικασμένος και συνέχισε να είναι αστυνομικός», καταλήγει στο σχόλιό του ο Σταύρος Νικολαΐδης.

Δείτε την ανάρτηση στο TikTok:

@stavrosnikolaidis Τόσο καιρό συμβουλεύουν τις γυναίκες που κακοποιούνται να μην φοβούνται και να πάνε στην αστυνομία. Ιδού τα αποτελέσματα!!! #kyriaki #gynaikoktonia #elas ♬ πρωτότυπος ήχος – Σταύρος Νικολαΐδης

Ντυμένη με νυφικό και λευκό στεφάνι: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία της Κυριακής, της έκαναν… γάμο οι γονείς της

Μέσα κλίμα οδύνης και σπαραγμού τελέστηκε το μεσημέρι η κηδεία της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι και ενώ ήταν σε εξέλιξη η κηδεία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, ο Νίκος Ευαγγελάτος δέχθηκε ένα τηλεφώνημα που όπως είπε δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.