Survivor: «Αίγιο λέμε» – Κατέφθασε ξετρελαμένος ο Τάκης Καραγκούνιας στον Άγιο Δομίνικο (Βίντεο)

9 Απριλίου, 2024


Επιστροφές έχουμε από σήμερα, Τρίτη 9/4 στον Άγιο Δομίνικο, καθώς κατέφθασαν 3 παίκτες από τα παλιά με σκοπό να δώσουν το παρόν στο φετινό, μεγάλο πάρτι της ένωσης, που είθισται να γίνεται στο Survivor.Ο λόγος για τον Τάκη Καραγκούνια, τον Μάριο Πρίαμο και τη Ρία Κολοβού που ταξίδεψε στο σημείο μαζί με την αδερφή της από την Ελλάδα. Οι πρώην παίκτες με την άφιξή τους στον Δομίνικο κάνουν απανωτές …

...αναρτήσεις στο instagram - αποτυπώνοντας πόσο πολύ τους είχε λείψει ο συγκεκριμένος προορισμός.Οι πρώτες αναρτήσεις του Τάκη Καραγκούνια από τον Άγιο ΔομίνικοΟ Τάκης Καραγκούνιας φαίνεται να ήθελε πιο πολύ από τον καθένα να βρεθεί - ξανά - έστω και για λίγο στις παραλίες, που έζησε...

Επιστροφές έχουμε από σήμερα, Τρίτη 9/4 στον Άγιο Δομίνικο, καθώς κατέφθασαν 3 παίκτες από τα παλιά με σκοπό να δώσουν το παρόν στο φετινό, μεγάλο πάρτι της ένωσης, που είθισται να γίνεται στο Survivor.

Ο λόγος για τον Τάκη Καραγκούνια, τον Μάριο Πρίαμο και τη Ρία Κολοβού που ταξίδεψε στο σημείο μαζί με την αδερφή της από την Ελλάδα. Οι πρώην παίκτες με την άφιξή τους στον Δομίνικο κάνουν απανωτές αναρτήσεις στο instagram – αποτυπώνοντας πόσο πολύ τους είχε λείψει ο συγκεκριμένος προορισμός.

Οι πρώτες αναρτήσεις του Τάκη Καραγκούνια από τον Άγιο Δομίνικο

Ο Τάκης Καραγκούνιας φαίνεται να ήθελε πιο πολύ από τον καθένα να βρεθεί – ξανά – έστω και για λίγο στις παραλίες, που έζησε μια περίοδο της ζωής του. Μέσα μάλιστα από βίντεο, που ο ίδιος δημοσιεύει στο instagram δείχνει τη σύνδεσή του με τον τόπο.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 9/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία απόψε

Survivor - Τάκης Καραγκούνιας - Ρία Κολοβού

Οι δηλώσεις του λίγο πριν φύγει για το πάρτι της ένωσης

«Μου κρατάει έκπληξη η παραγωγή το τραγούδι, που θα πω. Σίγουρα θα πω, αφού πάω που πάω. Η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου δε χάρηκαν με το ενδεχόμενο της επιστροφής μου, επειδή έχουν κλέψει κανόνες του παιχνιδιού.

Θα πρέπει να αναρωτηθεί όλος ο κόσμος, γιατί κυρίως η Ασημίνα δε θέλει εμένα μέσα στο παιχνίδι, τον Σχίζα και τον Μπάρτζη. Μετά από τις διακοπές που έχει κάνει στον Δομίνικο να μπει να παίξει και λίγο, γιατί διακοπές έκανε 1,5 μήνα – κοντά δύο. Τώρα τι survivor κάνει αυτή; Εγώ ξέρω ότι εγώ την πρώτη χρονιά έπαιζε με σπασμένο γόνατο και κομμένο δικέφαλο, με ράμματα έμπαινα μέσα.

Όλα τα παιδιά τραυματίες μπαίναμε και παίζαμε. Η Σταυρούλα μπαίνει και παίζει παρ’ όλο που της λέει ο γιατρός να μην μπει. Το Survivor είναι Survivor. Άμα δε μπορείς, πας σπίτι σου, είναι απλά τα πράγματα.

Αφήνουν μικρότητες και προσπαθούν να αμαυρώσουν αυτό το γεγονός, αλλά εμείς πάμε να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφα. Τώρα αν σε κάποιους δεν αρέσει, ξύδι.

Θα χαρώ που θα δω τη Σταυρούλα, είναι η αγαπημένη μου παίκτρια. Θέλω να γνωρίσω τον Σταμάτη, γιατί ξέρω το παιχνίδι, τα on και off camera τα έχω ζήσει δύο φορές. Ο Σταμάτης είναι ένα παρεξηγημένο άτομο και θέλω να τον γνωρίσω από κοντά. Με όλα τα παιδιά, δεν έχω θέμα. Σίγουρα δε θα μιλήσω στην Ασημίνα.

Θέλω στην τελική τετράδα να σίγουρα τη Σταυρούλα, τη Δαλάκα να και μιλάει άσχημα για εμένα – πρόβλημά της – είναι καλή παίκτρια, της αξίζει να είναι στον τελικό. Επίσης, τελικό θέλω να δω τον Σταμάτη», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας τη Δευτέρα 8/4 στο Fay’s Time.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.