Survivor spoiler 9/4: Ανατροπή με τους τρεις υποψήφιους – Τι συνέβη την τελευταία στιγμή

9 Απριλίου, 2024


Απόψε το βράδυ, Τρίτη 9 Απριλίου, θα προβληθεί ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor, λίγο πριν ολοκληρωθεί η εβδομάδα που χωρίζει τους παίκτες από το πάρτι της ένωσης, το μπάνιο, το φαγητό, το ποτό και το τραγούδι. Άλλη μία μάχη, δηλαδή, θα πραγματοποιηθεί, ενώ άλλος ένας παίκτης θα βγει στον τάκο, περιμένοντας να αγωνιστεί και να τα δώσει όλα για να παραμείνει στο παιχνίδι.Σας αποκαλύψαμε ήδη πως η ν…

...ικήτρια ομάδα αυτή τη φορά θα είναι η μπλε, ενημερώσαμε και για τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση (δείτε εδώ), ωστόσο υπάρχει μία ανατροπή όσον αφορά στον δεύτερο. Όπως θα δείτε στο τελευταίο spoiler, ο τρίτος παίκτης που θα βγει στον τάκο, είναι ξανά γυναίκα, ενώ μέχρι στιγμής είχε...

Απόψε το βράδυ, Τρίτη 9 Απριλίου, θα προβληθεί ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor, λίγο πριν ολοκληρωθεί η εβδομάδα που χωρίζει τους παίκτες από το πάρτι της ένωσης, το μπάνιο, το φαγητό, το ποτό και το τραγούδι. Άλλη μία μάχη, δηλαδή, θα πραγματοποιηθεί, ενώ άλλος ένας παίκτης θα βγει στον τάκο, περιμένοντας να αγωνιστεί και να τα δώσει όλα για να παραμείνει στο παιχνίδι.

Σας αποκαλύψαμε ήδη πως η νικήτρια ομάδα αυτή τη φορά θα είναι η μπλε, ενημερώσαμε και για τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση (δείτε εδώ), ωστόσο υπάρχει μία ανατροπή όσον αφορά στον δεύτερο. Όπως θα δείτε στο τελευταίο spoiler, ο τρίτος παίκτης που θα βγει στον τάκο, είναι ξανά γυναίκα, ενώ μέχρι στιγμής είχε βγει η Aira Adomaityte και ο Θοδωρής Τουρκογεώργος.

Η ανατροπή στους υποψηφίους του Survivor για αυτή την εβδομάδα

Με την τρίτη υποψηφιότητα, λοιπόν, κλειδώνει το φύλο, γεγονός που σημαίνει πως ο Θοδωρής βγαίνει εκτός και χαλαρώνει για άλλη μία εβδομάδα. Πρέπει, όμως, την θέση του να πάρει μία από τις τρεις γυναίκες των μαχητών και όπως καταλαβαίνετε, θα είναι η πιο αδύναμη.

Η Σταυρούλα και η Αναστασία είναι οι πιο δυνατές, ενώ η Χρύσα Χατζηγεωργίου έχει πέσει αρκετά αγωνιστικά, γι’ αυτό και δεν θα την γλιτώσει ούτε αυτή τη φορά. Έχει μάθει, βέβαια, την πίστα της τελικής δοκιμασίας και αυτό είναι καλό, αλλά το ότι το τελευταίο διάστημα είναι συνέχεια υποψήφια ίσως την έχει κουράσει και αυτό παίξει κάποιο ρόλο. Θα φανεί την Πέμπτη 11/4…

Χρύσα Χατζηγεωργίου Survivor

Έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο οι παλιοί

Επιστροφές έχουμε από σήμερα, Τρίτη 9/4 στον Άγιο Δομίνικο, καθώς κατέφθασαν 3 παίκτες από τα παλιά με σκοπό να δώσουν το παρόν στο φετινό, μεγάλο πάρτι της ένωσης, που είθισται να γίνεται στο Survivor.

Ο λόγος για τον Τάκη Καραγκούνια, τον Μάριο Πρίαμο και τη Ρία Κολοβού που ταξίδεψε στο σημείο μαζί με την αδερφή της από την Ελλάδα. Οι πρώην παίκτες με την άφιξή τους στον Δομίνικο κάνουν απανωτές αναρτήσεις στο instagram – αποτυπώνοντας πόσο πολύ τους είχε λείψει ο συγκεκριμένος προορισμός.

Ο Τάκης Καραγκούνιας φαίνεται να ήθελε πιο πολύ από τον καθένα να βρεθεί – ξανά – έστω και για λίγο στις παραλίες, που έζησε μια περίοδο της ζωής του. Μέσα μάλιστα από βίντεο, που ο ίδιος δημοσιεύει στο instagram δείχνει τη σύνδεσή του με τον τόπο.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 9/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία απόψε

Survivor - Τάκης Καραγκούνιας - Ρία Κολοβού

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.