Survivor 9/4: «Μήπως τελικά συμφέρει να χάσουμε;» – Έστησαν τον αγώνα της 3ης ασυλίας; Εκτός τέσσερις παίκτες

9 Απριλίου, 2024


Το νέο επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης 9 Απριλίου και οι παίκτες συγκεντρώθηκαν μπροστά από την πίστα της νέας δοκιμασίας για την τρίτη ασυλία, ώστε να ακούσουν τους κανονισμούς από τον Γιώργο Λιανό. Τότε είναι που ξεκίνησαν και οι απανωτές ανακοινώσεις που τα άλλαξαν όλα.Πρώτα η Κατερίνα Δαλάκα και Γιώργος Γκιουλέκας, οι δύο καλύτεροι παίκτες της κόκκινης ομάδας, δήλωσαν πως δ…

...εν πρόκειται να αγωνιστούν αυτή τη φορά, παρόλο που δεν έχουν λάβει κάποια εντολή από τους γιατρούς, κάτι που παραξένεψε τους μπλε, που θεώρησαν πως πρόκειται για μία κίνηση στρατηγικής.Χαμός στο Survivor με τις απανωτές ανακοινώσειςΛίγο αργότερα, όμως, και η Σταυρούλα Χρυσαειδή...

Το νέο επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης 9 Απριλίου και οι παίκτες συγκεντρώθηκαν μπροστά από την πίστα της νέας δοκιμασίας για την τρίτη ασυλία, ώστε να ακούσουν τους κανονισμούς από τον Γιώργο Λιανό. Τότε είναι που ξεκίνησαν και οι απανωτές ανακοινώσεις που τα άλλαξαν όλα.

Πρώτα η Κατερίνα Δαλάκα και Γιώργος Γκιουλέκας, οι δύο καλύτεροι παίκτες της κόκκινης ομάδας, δήλωσαν πως δεν πρόκειται να αγωνιστούν αυτή τη φορά, παρόλο που δεν έχουν λάβει κάποια εντολή από τους γιατρούς, κάτι που παραξένεψε τους μπλε, που θεώρησαν πως πρόκειται για μία κίνηση στρατηγικής.

Χαμός στο Survivor με τις απανωτές ανακοινώσεις

Λίγο αργότερα, όμως, και η Σταυρούλα Χρυσαειδή με τον Φάνη Μπολέτση, οι δύο καλύτεροι παίκτες των μαχητών, δήλωσαν πως θα μείνουν και εκείνοι εκτός, παρόλο που οι γιατροί δεν έχουν αναφέρει πως υπάρχει πρόβλημα και δεν μπορούν να παίξουν.

Οι διάσημοι, τότε, αντέδρασαν και τους κατηγόρησαν πως θέλουν να χάσουν επίτηδες για να καταφέρουν με αυτό τον τρόπο να ψηφιστεί κάποιος άντρας και έτσι αυτή τη φορά η δοκιμασία αποχώρησης να γίνει αντρική υπόθεση μετά από πολλές εβδομάδες. Η Σταυρούλα εξήγησε, ωστόσο, πως πονούσαν πάρα πολύ τα πόδια της και γι’ αυτό επέλεξε να ξεκουραστεί, αντί να εξοντωθεί από την κούραση, γεγονός που ανακοίνωσε στο κοινό ώρες πριν τον αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.