“Survivor” – Η Χρύσα απειλεί την Δαλάκα και οι τηλεθεατές υποκλίνονται στην εικοσάχρονη

9 Απριλίου, 2024


“Survivor” – Η Χρύσα απειλεί την Δαλάκα και οι τηλεθεατές υποκλίνονται στην εικοσάχρονη

...ίναι καν αθλήτρια έχει μεγάλη βελτίωση στο στίβο μάχης με αποτέλεσμα να σπάει τα ρεκόρ και συνάμα πολλές νίκες. Βλέπετε μέχρι τώρα συνεχόμενες νίκες και ρεκόρ έσπαγε μόνο η Δαλάκα σε ό,τι αφορά στις γυναίκες. Χθες το βράδυ η Χρύσα ήτανε ανίκητη και ασταμάτητη με αποτέλεσμα...

Η Δαλάκα βρήκε τον μάστορα της στο πρόσωπο της Χρύσας. Η ξανθιά εικοσάχρονη που δεν είναι καν αθλήτρια έχει μεγάλη βελτίωση στο στίβο μάχης με αποτέλεσμα να σπάει τα ρεκόρ και συνάμα πολλές νίκες.
  • Βλέπετε μέχρι τώρα συνεχόμενες νίκες και ρεκόρ έσπαγε μόνο η Δαλάκα σε ό,τι αφορά στις γυναίκες. Χθες το βράδυ η Χρύσα ήτανε ανίκητη και ασταμάτητη με αποτέλεσμα το Twitter να την αποθέωσει.
Η πιτσιρίκα έχει τσαγανό και θέληση και χωρίς καν να είναι αθλήτρια καταφέρνει να παίρνει νίκες που κανείς δεν το περιμένει. Όπως βλέπω θα φτάσει πολύ ψηλά.
Και είναι η μόνη που απειλεί την Δαλάκα. Σε όλα τα επίπεδα βέβαια καθώς πέραν απο τους στίβους μάχης το κορίτσι αυτό σε ομορφιά απέχει παρασάγγας απο την αθλήτρια που όσο περνάει ο καιρός τόσο χαλάει! Λέτε να υποχώρησαν τα μποτοξάκια;


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.