Survivor 2024 spoiler 07/04: Τους τελειώνουν! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

6 Απριλίου, 2024


Survivor 2024 spoiler 07/04: Νέα εβδομάδα ξεκινά στο Survivor και η πρώτη μεγάλη μάχη μεταξύ Διασήμων και Μαχητών είναι προ των πυλών!Αύριο (Κυριακή 7/4) διεξάγεται ο πρώτος αγώνας ασυλίας και το Athensmagazine.gr έχει το πρώτο spoiler για τον νικητή. Θα είναι οι Μπλε ή οι Κόκκινοι; Πάμε να δούμε τα δεδομένα.Μόλις λίγα 24ωρα πριν το πάρτι της Ένωσης, την επόμενη Κυριακή, 14 Απριλίου, οπότε ξεκίνησ…

...ε η αντίστροφη μέτρηση για την αποφυγή της αποχώρησης, που κάθε χρόνο έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον! Ποια ομάδα έχει όμως το προβάδισμα να κάνει ποδαρικό με νίκη την Κυριακή;Κακά τα ψέματα, οι Μπλε προέρχονται από μια μεγάλη επιτυχία, καθώς η δική τους στρατηγική στις επιλογές...

Survivor 2024 spoiler 07/04: Νέα εβδομάδα ξεκινά στο Survivor και η πρώτη μεγάλη μάχη μεταξύ Διασήμων και Μαχητών είναι προ των πυλών!

Αύριο (Κυριακή 7/4) διεξάγεται ο πρώτος αγώνας ασυλίας και το Athensmagazine.gr έχει το πρώτο spoiler για τον νικητή. Θα είναι οι Μπλε ή οι Κόκκινοι; Πάμε να δούμε τα δεδομένα.

Μόλις λίγα 24ωρα πριν το πάρτι της Ένωσης, την επόμενη Κυριακή, 14 Απριλίου, οπότε ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την αποφυγή της αποχώρησης, που κάθε χρόνο έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον! Ποια ομάδα έχει όμως το προβάδισμα να κάνει ποδαρικό με νίκη την Κυριακή;

Κακά τα ψέματα, οι Μπλε προέρχονται από μια μεγάλη επιτυχία, καθώς η δική τους στρατηγική στις επιλογές υποψηφίων προς αποχώρηση, είχε σαφώς καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με εκείνη των Κόκκινων, που τελικά οδήγησε στην έξοδο την Ιωάννα.

Οι Μαχητές λοιπόν όλα δείχνουν πως διαθέτουν το προβάδισμα, για να κάνουν το 1-0, καθώς έχουν και την ψυχολογία με το μέρος τους και μένει να το δούμε και στον στίβο μάχης.

γιωργοσ-λιανοσ
Γιώργος Λιανός

Survivor 2024: «Δεν θα ανεχόμαστε όλοι εσένα» – «Αχταρμάς» στους Μπλε με Φάνη, Σταυρούλα και Τζέημς (video)

Survivor 2024: Για τα καλά ανέβηκαν οι τόνοι στην ομάδα των Μπλε κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος με έπαθλο επικοινωνία.

Έτσι, όσο εξελισσόταν η αναμέτρηση και οι Κόκκινοι έπαιρναν σοβαρό πλεονέκτημα, οι τόνοι ανέβαιναν και οι λέξεις που αντάλλασσαν τα περισσότερα μέλη των Μπλε κάθε άλλο παρά ήπιες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν. Μάλιστα, η προσπάθεια του Φάνη Μπολέτση να τονίσει τα λάθη της ομάδας εξόργισε τον Τζέιμς Καφετζή!

«Μου λες να παίξουμε μόνο με την Σταυρούλα; Μα με έχετε τρελάνει ρε μαλ…! Με έχετε τρελάνει! Δηλαδή αυτό που κράζουμε θα κάνουμε ρε;» σημείωσε χαρακτηριστικά, εν εξάλλω, ο πολυσυζητημένος παίκτης της μπλε ομάδας του Survivor παραβλέποντας την επαναλαμβανόμενη προτροπή του συμπαίκτη του να χαμηλώσει τους τόνους.

«Ρε γιατί φωνάζεις;» ρώτησε τότε ο Φάνης Μπολέτσης για να απαντήσει ο Τζέιμς, «γιατί με έχετε τρελάνει ρε Φάνη».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.