Χρήματα από το πουθενά για 8 ζώδια: Εξαιρετικά νέα από την Σμάρω Σωτηράκη

5 Απριλίου, 2024


Σμάρω Σωτηράκη: Τα ζώδια σήμερα 04 Απριλίου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, βασική ανάγκη θα είναι η ανανέωση, θα υπάρχει δυνατότητα να διαφοροποιηθούν οι αρνητικές συνθήκες και να ανανεωθεί η καθημερινότητα. Δεν θα λείψουν οι κα…

...ές συνθήκες και να ανανεωθεί η καθημερινότητα. Δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες, διευρύνεται ο κοινωνικός και φιλικός κύκλος. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στη διασκέδαση, στο φλερτ, στην ψυχαγωγία, οι συναναστροφές θα είναι τονωτικές.Σε ζητήματα οικονομικής και...

Σμάρω Σωτηράκη: Τα ζώδια σήμερα 04 Απριλίου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο – Τυχερά ανοίγματα, θετικές εξελίξεις

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, βασική ανάγκη θα είναι η ανανέωση, θα υπάρχει δυνατότητα να διαφοροποιηθούν οι αρνητικές συνθήκες και να ανανεωθεί η καθημερινότητα. Δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες, διευρύνεται ο κοινωνικός και φιλικός κύκλος. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στη διασκέδαση, στο φλερτ, στην ψυχαγωγία, οι συναναστροφές θα είναι τονωτικές.

Σε ζητήματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης θα υπάρχει διάθεση για ρίσκα και για ριζοσπαστικές αλλαγές. Στον εργασιακό χώρο έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις. Οι πιέσεις θα δημιουργήσουν εντάσεις, οι εξουσιαστικοί χαρακτήρες αν προσπαθήσουν να επιβληθούν θα προκύψουν πεισματικές αντιδράσεις.

Χρήματα από το πουθενά για 8 ζώδια: Εξαιρετικά νέα από την Σμάρω Σωτηράκη

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης ανοίγει ο δρόμος για επιδιώξεις, δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες συνεργασίες. Όσοι αναζητούν εργασία θα έχουν τη δυνατότητα θα βρουν κάτι αξιόλογο και δημιουργικό. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για οικονομικές τακτοποιήσεις, φεύγουν τα εμπόδια. Βελτιώνονται οι σχέσεις, ανοίγματα θα υπάρξουν για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό προσοχή στην έντονη παρόρμηση, οι ενέργειες δεν θα πρέπει να είναι σπασμωδικές. Θα υπάρξουν συναισθηματικές διακυμάνσεις, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές και οι ακρότητες. Ελλοχεύει κίνδυνος για εξάρσεις και αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές, στις πιέσεις θα υπάρξουν εναντιώσεις και αρνητικές αντιδράσεις.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Σμάρως Σωτηράκη ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.