Γκέι ιερέας κινδυνεύει να χάσει την δουλειά του επειδή θέλει να παντρευτεί τον σύντροφό του

5 Απριλίου, 2024


Ένας ιερέας δηλώνει ανοιχτά γκέι και μάλιστα οι ανώτεροι του γνωρίζουν ότι είναι σε σχέση με άνδρα, αλλά απαγορεύεται να παντρευτεί τον σύντροφό του, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση θα έχανε τη δουλειά του.Με την ευκαιρία, δείτε την δήλωση του Περικλή Κονδυλάτου για τους γκέι και υπέρβαρους.Ο 34χρονος Charlie Bell που είναι ζευγάρι με τον Piotr Baczyk και ιερέας της Αγγλικανικής Εκκλησίας στη Βρεταν…

...ία μίλησε στη Mirror για τις θρησκευτικές διακρίσεις που υφίστανται οι ομοφυλόφιλοι. Let them marry. Love is love if pure.EXCLUSIVE: 'I'm a gay priest and would lose my job if I married my own partner - it's crushing'https://t.co/Hk7NdAzf5j— Thomas Evans ♿ ✝️ (@ThomasEvansAdur) March 29, 2024«Αναγνωρίζεται πως είμαι γκέι και ότι έχω σύντροφο, αλλά απαγορεύεται να...

Ένας ιερέας δηλώνει ανοιχτά γκέι και μάλιστα οι ανώτεροι του γνωρίζουν ότι είναι σε σχέση με άνδρα, αλλά απαγορεύεται να παντρευτεί τον σύντροφό του, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση θα έχανε τη δουλειά του.

Με την ευκαιρία, δείτε την δήλωση του Περικλή Κονδυλάτου για τους γκέι και υπέρβαρους.

Ο 34χρονος Charlie Bell που είναι ζευγάρι με τον Piotr Baczyk και ιερέας της Αγγλικανικής Εκκλησίας στη Βρετανία μίλησε στη Mirror για τις θρησκευτικές διακρίσεις που υφίστανται οι ομοφυλόφιλοι.

«Αναγνωρίζεται πως είμαι γκέι και ότι έχω σύντροφο, αλλά απαγορεύεται να τον παντρευτώ, είναι τρελό», είπε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στον τρόπο που η Αγγλικανική Εκκλησία αντιμετωπίζει τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών.

Έπειτα, πρόσθεσε πως «απαγορεύεται να παντρέψω γκέι ενορίτες που είναι πιστοί Χριστιανοί και έρχονται κάθε εβδομάδα στην εκκλησία. Πρέπει να παντρέψω όμως, άτομα που δεν έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους σε εκκλησία και δεν ξέρουν ούτε πως είναι ο οίκος του Θεού».

«Είναι άδικο όλο αυτό», είπε και σημείωσε πως «πρέπει να φέρουμε τους ανθρώπους κοντά στον Θεό, όχι να τους διώχνουμε με βάση τα δικά μας πιστεύω. Ο Κύριος τους αποδέχεται όλους όπως είναι, μόνο εμείς κάνουμε τις διακρίσεις και πάντα με βάση τα πιστεύω της εποχής».

Έκτοτε, προσπαθεί να αλλάξει την κατάσταση που επικρατεί στην Αγγλικανική Εκκλησία και να επιτρέπεται ο γάμος μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.