Survivor 2024 spoiler (4/4), ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας και αυτή η παίκτρια αποχωρεί από το παιχνίδι

4 Απριλίου, 2024


Survivor 2024 spoiler 04/04: Αγώνας με έπαθλο επικοινωνία περιμένει Μπλε και Κόκκινους που θα ριχτούν σε ένα ακόμα απαιτητικό στίβο μάχης για να κερδίσουν τη πολυπόθητη νίκη. Με την ευκαιρία, δείτε ποιοι παίκτες ζήτησαν να αλλάξουν ξανά οι ομάδες.Διάσημοι και Μαχητές, Κόκκινοι και Μπλε μπαίνουν σε έναν υπέροχο και πρωτότυπο στίβο μάχης με στόχο το έπαθλο της επικοινωνίας. Η αλήθεια είναι πως το κλ…

...�ε στόχο το έπαθλο της επικοινωνίας. Η αλήθεια είναι πως το κλίμα στη μπλε ομάδα είναι αρκετά κακό, με την Σταυρούλα Χρυσαειδή να βρίσκεται σε ρόλο πρωταγωνιστή. Την Τετάρτη είδαμε την τεράστια ανατροπή που κατάφεραν οι Κόκκινοι. Ο τρόπος που κέρδισαν οι Διάσημοι την 4η ασυλία...

Survivor 2024 spoiler 04/04: Αγώνας με έπαθλο επικοινωνία περιμένει Μπλε και Κόκκινους που θα ριχτούν σε ένα ακόμα απαιτητικό στίβο μάχης για να κερδίσουν τη πολυπόθητη νίκη. Με την ευκαιρία, δείτε ποιοι παίκτες ζήτησαν να αλλάξουν ξανά οι ομάδες.

Survivor 2024 spoiler 04/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Διάσημοι και Μαχητές, Κόκκινοι και Μπλε μπαίνουν σε έναν υπέροχο και πρωτότυπο στίβο μάχης με στόχο το έπαθλο της επικοινωνίας. Η αλήθεια είναι πως το κλίμα στη μπλε ομάδα είναι αρκετά κακό, με την Σταυρούλα Χρυσαειδή να βρίσκεται σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Την Τετάρτη είδαμε την τεράστια ανατροπή που κατάφεραν οι Κόκκινοι. Ο τρόπος που κέρδισαν οι Διάσημοι την 4η ασυλία δίνει τεράστια ώθηση ψυχολογίας. Αυτό αυτόματα τους κάνει και το μεγάλο φαβορί για το έπαθλο της επικοινωνίας.

Οι Μαχητές είναι δυνατή ομάδα, όμως έχει να σκέφτεται περισσότερο από τους Κόκκινους τη μάχη της μονομαχίας. Κι αυτό διότι η θέση της καλύτερης παίκτριάς τους κινδυνεύει. Και μιλάμε για την Σταυρούλα Χρυσαειδή, που δεν είναι και σε καλή ψυχολογία. Με την ευκαιρία μπορείτε να δείτε εδώ ποια παίκτρια αποτελεί το φαβορί για να αποχωρήσει.

Το spoiler είναι πλέον οριστικό και οι Κόκκινοι κερδίζουν το έπαθλο της επικοινωνίας!

Survivor 2024 spoiler (4/4), ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας και αυτή η παίκτρια αποχωρεί από το παιχνίδι

Τα πράγματα στον αποψινό στίβο της μονομαχίας δε θα είναι καθόλου εύκολα! Οι 4 γυναίκες θα χρειαστεί να δώσουν πολλές από τις δυνάμεις τους για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο Survivor.

Το μόνο σίγουρο είναι, πως η Σταυρούλα Χρυσαειδή δεν κινδυνεύει! Οι υπόλοιπες τρεις κοπέλες θέλουν πολύ να κρατηθούν στο παιχνίδι, ωστόσο μια θα είναι η άτυχη. Οι δικές μας λοιπόν πληροφορίες αναφέρουν, πως η Ιωάννα Τζαβέλα δε θα τα καταφέρει και θα φύγει οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.