Survivor 2024 highlights (1/4): Η καταγγελία για Περπατάρη και Γκιουλέκα και ο παίκτης που βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός (video)

2 Απριλίου, 2024


Γεμάτο ανατροπές ήταν το χθεσινό 1/4 επεισόδιο του Survivor 2024. Είδαμε καταγγελίες, έναν δυνατό αγώνα ασυλίας, αλλά και μια ανακοίνωση φάρσα, πριν ανακοινωθεί ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.Το βράδυ της Δευτέρας 1/4 ξεκίνησε ένα νέο επεισόδιο του Survivor στο κανάλι του ΣΚΑΙ και αμέσως βγήκαν τα μαχαίρια. Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα με τον Γιώργο Γκιουλέκα …

�λημα με τον Γιώργο Γκιουλέκα και τον Γιάννη Περπατάρη, καθώς θεωρούν πως η παρέα με τον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος βρίσκεται στους μπλε, δεν είναι μία απλή φιλία, αλλά υπάρχει και συμφέρον από πίσω.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Γεμάτο ανατροπές ήταν το χθεσινό 1/4 επεισόδιο του Survivor 2024. Είδαμε καταγγελίες, έναν δυνατό αγώνα ασυλίας, αλλά και μια ανακοίνωση φάρσα, πριν ανακοινωθεί ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Αναλυτικά τα 1/4 highlights του Survivor

Το βράδυ της Δευτέρας 1/4 ξεκίνησε ένα νέο επεισόδιο του Survivor στο κανάλι του ΣΚΑΙ και αμέσως βγήκαν τα μαχαίρια. Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα με τον Γιώργο Γκιουλέκα και τον Γιάννη Περπατάρη, καθώς θεωρούν πως η παρέα με τον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος βρίσκεται στους μπλε, δεν είναι μία απλή φιλία, αλλά υπάρχει και συμφέρον από πίσω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.