Survivor spoiler 1/4: Η ομάδα που κερδίζει την δεύτερη ασυλία – Τα στατιστικά των παικτών

1 Απριλίου, 2024


Η ομάδα που κερδίζει την 2η ασυλία στο Survivor και η επιστροφή της Ασημίνας στα run.Εξελίξεις έρχονται στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 2024. Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν. Ποια είναι η ομάδα που κερδίζει τη 2η ασυλία την 1/4 και ποιος ο 2ος υποψήφιος για αποχώρηση. Σύμφωνα με τα πρώτα Spoiler η μπλε ομάδα προπορεύεται για τη 2η ασυλία.Η 13η εβδομάδα ξεκίνησε και η ένωση των κόκκινων και των μπλε…

...�ν μπλε είναι μόνο λίγες ημέρες μακριά. Όποιος είχε ελπίδα για τη στήριξη του κοινού καταλαβαίνει πια πως αυτό θα γίνει από μόνο στις τελευταίες εβδομάδες ενόψει τελικού. Όποιος πρόλαβε ξεκουράστηκε και τώρα οι παίκτες πρέπει να τα δώσουν όλα για να μην ψηφιστούν.Η στρατηγική...

Η ομάδα που κερδίζει την 2η ασυλία στο Survivor και η επιστροφή της Ασημίνας στα run.

Εξελίξεις έρχονται στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 2024. Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν. Ποια είναι η ομάδα που κερδίζει τη 2η ασυλία την 1/4 και ποιος ο 2ος υποψήφιος για αποχώρηση. Σύμφωνα με τα πρώτα Spoiler η μπλε ομάδα προπορεύεται για τη 2η ασυλία.

Η 13η εβδομάδα ξεκίνησε και η ένωση των κόκκινων και των μπλε είναι μόνο λίγες ημέρες μακριά. Όποιος είχε ελπίδα για τη στήριξη του κοινού καταλαβαίνει πια πως αυτό θα γίνει από μόνο στις τελευταίες εβδομάδες ενόψει τελικού. Όποιος πρόλαβε ξεκουράστηκε και τώρα οι παίκτες πρέπει να τα δώσουν όλα για να μην ψηφιστούν.

Η στρατηγική και η ανθρωποφαγία θα ενταθούν στο σημερινό επεισόδιο.

Η Ασημίνα παρά την απουσία της βρίσκεται ακόμη στη 2η θέση στα στατιστικά, κάτω από τον Φάνη. Αλλά το παιχνίδι έχει προχωρήσει και πίσω της δεν έχει πια παίκτριες που θα της χαρίσουν εύκολα τον πόντο. Ακολουθούν η Κατερίνα, η Σταυρούλα και η Αναστασία με αυτή ακριβώς τη σειρά. Και λίγο πιο πίσω η Δώρα που έχει αρχίσει να κάνει κοιλιά στις επιδόσεις της. Οπότε ο πίνακας μέχρι την ένωση των ομάδων μπορεί να έχει διαμορφωθεί τελείως διαφορετικά.

Όσον αφορά τον νέο αγώνα, οι Κόκκινοι θέλουν να πάρουν τη νίκη, αλλά έχουν ήδη ρίξει μια πρώην μπλε στον τάκο. Ο Παππάς έκανε ένα πολύ κακό ξεκίνημα και δεν έφερε πόντους. Η Άιρα έχει δηλώσει πως είναι παίκτρια ψυχολογίας και έχει την αγωνία μήπως ψηφιστεί για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα. Ενώ έχουν τον Γκιουλέκα και τον Περπατάρη με την πλάτη στον τοίχο και σε απόσταση από τις ενέργειες της ομάδας.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.