Survivor 2024: Την κοιτούσαν όλοι μουδιασμένοι – Έκαναν την Κατερίνα Δαλάκα να ξεσπάσει σε λυγμούς (video)

29 Μαρτίου, 2024


Survivor 2024: Για ένα πολύ ιδιαίτερο αγώνα θα τρέξουν την Πέμπτη 28/3 οι μαχητές και οι διάσημοι στο Survivor με τον Γιώργο Λιανό να τους ανακοινώνει, πως έφτασε η στιγμή του επάθλου επικοινωνίας. Μάλιστα η πααραγωγή αποφάσισε να φέρει τις δύο ομάδες στα ίσια.Δείτε επίσης: Survivor 2024 spoiler 28/03, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: «Κλείδωσαν» όλα! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο – Ποια παίκτρια αποχωρείΤι σημαίνει α…

...υτό; Μέχρι στιγμής μια ομάδα ήταν πιο μπροστά στα έπαθλα επικοινωνίας και έτσι οι δύο ομάδες αγωνίζοντας για διαφοιρετιή κατηγορία στο συγκεκριμένο έπαθλο. Έτσι λοιπόν, ο Λιανός τους ενημέρωσε, πως η νικήτρια ομάδα θα λάμβανε φωτογραφίες και ηχητικά μηνύματα από τιους φίλους...

Survivor 2024: Για ένα πολύ ιδιαίτερο αγώνα θα τρέξουν την Πέμπτη 28/3 οι μαχητές και οι διάσημοι στο Survivor με τον Γιώργο Λιανό να τους ανακοινώνει, πως έφτασε η στιγμή του επάθλου επικοινωνίας. Μάλιστα η πααραγωγή αποφάσισε να φέρει τις δύο ομάδες στα ίσια.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 spoiler 28/03, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: «Κλείδωσαν» όλα! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο – Ποια παίκτρια αποχωρεί

Τι σημαίνει αυτό; Μέχρι στιγμής μια ομάδα ήταν πιο μπροστά στα έπαθλα επικοινωνίας και έτσι οι δύο ομάδες αγωνίζοντας για διαφοιρετιή κατηγορία στο συγκεκριμένο έπαθλο. Έτσι λοιπόν, ο Λιανός τους ενημέρωσε, πως η νικήτρια ομάδα θα λάμβανε φωτογραφίες και ηχητικά μηνύματα από τιους φίλους τους.

Με το άκουσμα της παραπάνω ανακοίνωσης μπλε και κόκκινοι ξέσπασαν σε κλάματα, καθώς σε όλους ανεξαιρέτως έχει λείψει η επαφή με τον έξω κόσμο. Ανάμεσα στα άτομα, που έκαναν δηλώσεις για έπαθλο και δε μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους ήταν η Κατερίνα Δαλάκα.

«Θα παλέψουμε πάρα πολύ. Έχω περάσει πάρα πολύ καιρό εδώ και έχω χάσει πάρα πολλές στιγμές από την οικογένειά μου, οπότε…Θα κάνουμε τα πάντα, γιατί ότι κάνουμε ο καθένας εδώ ξεχωριστά νομίζω ότι είναι όλα για την οικογένειά μας και για τους ανθρώπους μας», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.