Πάολα: «Για όνομα του Θεού! Στη δουλειά της μαμάς της ήταν» – Αντέδρασε στα σχόλια που δέχεται η κόρη της για τις χορευτικές της ικανότητες

28 Μαρτίου, 2024


Η Παόλα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Έλα να δεις και στον Μαυρίκιο Μαυρικίου με τη γνωστή τραγουδιστρια να σχολιάζει μεταξύ άλλων τα σχόλια που κατά καιρούς δέχεται η κόρη της, Παολίνα για τις χορευτικές ικανότητές της.Πρόκειται για το μοναδικό παιδί, που απέκτησε η τραγουδίστρια με τον πρώην σύζυγό της, Φώτη Ζογλοπίτη. Η ενήλικη σήμερα Παολίνα είναι πολύ ενεργήσ τα social media και συχνά μά…

...λιστα δημοσιεύει βίντεο από χορούς της.Δεν είναι μάλιστα λίγες και οι φορές, που θα δει κανείς την Παολίνα σε κάποιο από τα κέντρα που εμφανίζεται η μητέρα της, με την Παολίνα να ανεβαίνει στη σκηνή. Μαμά και κόρη έχουν πολύ κοινό τρόπο έκφρασης στον χορό και η Πάολα από τη μεριά...

Η Παόλα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Έλα να δεις και στον Μαυρίκιο Μαυρικίου με τη γνωστή τραγουδιστρια να σχολιάζει μεταξύ άλλων τα σχόλια που κατά καιρούς δέχεται η κόρη της, Παολίνα για τις χορευτικές ικανότητές της.

Πρόκειται για το μοναδικό παιδί, που απέκτησε η τραγουδίστρια με τον πρώην σύζυγό της, Φώτη Ζογλοπίτη. Η ενήλικη σήμερα Παολίνα είναι πολύ ενεργήσ τα social media και συχνά μάλιστα δημοσιεύει βίντεο από χορούς της.

Δεν είναι μάλιστα λίγες και οι φορές, που θα δει κανείς την Παολίνα σε κάποιο από τα κέντρα που εμφανίζεται η μητέρα της, με την Παολίνα να ανεβαίνει στη σκηνή. Μαμά και κόρη έχουν πολύ κοινό τρόπο έκφρασης στον χορό και η Πάολα από τη μεριά της δείχνει να το απολαμβάνει.

Οι δηλώσεις της Πάολα για τις χορευτικές ικανότητες της κόρης της και τα σχόλια

«Αν είχε τέτοιους δημοσιογράφους τότε που πήγαινα εγώ μικρή στη μαμά και στον μπαμπά μου θα έλεγαν παραπάνω μάλλον. Δεν είδαν εμένα πόσο συχνά ήμουν στους γονείς μου. Για όνομα του Θεού. Στη δουλειά της μαμάς της ήταν.

Δεν ήταν πρώτο τραπέζι να πίνει ουίσκι. Ερχόταν στις γιορτές όπως η μαμά μου, ο αδερφός μου. Δηλαδή είναι καλύτερο να αφήσω το παιδί μου στο σπίτι με μία γυναίκα να το προσέχει; Αφού είναι όλη η οικογένεια μου εκεί, όπου εμφανίζομαι, θα έλειπε το παιδί μου; Ειδικά σε ένα σκηνικό που το ξέρω τόσο καλά, το έζησα η ίδια όταν ήμουν εγώ παιδί. Μου φαίνονται αστεία και από την άλλη νευριάζω. Δουλειά δεν είχε ο πονηρός….», είπε η Πάολα

Οι συμβουλές της τραγουδίστριας στην κόρη της

«Της λέω να είναι έξυπνη σαν ερπετό, άκακη σαν περιστέρι και περήφανη σαν άλογο», είχε πει η Παόλα σε δηλώσεις που είχε κάνει πριν από περίπου δύο χρόνια στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.