Έσπασαν στο ξύλο και έγδυσαν τράπερ έξω από σινεμά – Βίντεο ντοκουμέντο

28 Μαρτίου, 2023


Θύμα άγριου ξυλοδαρμού και δημόσιας διαπόμπευσης έπεσε γνωστός τράπερ έξω από κεντρικό κινηματογράφο. Μάλιστα σενάρια ανέφεραν η επίθεση έγινε από φαν άλλου τράπερ, που είναι στα μαχαίρια με το θύμα, αλλά δεν είναι γνωστό αν ήταν εκεί την ώρα του ξυλοδαρμού και της διαπόμπευσης.Η εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 έφερε στο φως της δημοσιότητα ένα βίντεο – ντοκουμέντο με σκληρές σκηνές από τον άγριο ξυλοδα…

...�ου ΑΝΤ1 έφερε στο φως της δημοσιότητα ένα βίντεο – ντοκουμέντο με σκληρές σκηνές από τον άγριο ξυλοδαρμό και την διαπόμπευση του εν λόγω τράπερ έξω από κεντρικό κινηματογράφο και μάλιστα μπροστά στα μάτια αρκετού κόσμου.if(typeof ez_ad_units != 'undefined'){ez_ad_units.push([[336,280],'alldaynews_gr-box-4','ezslot_8',160,'0','0'])};__ez_fad_position('div-gpt-ad-alldaynews_gr-box-4-0');Ο...

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού και δημόσιας διαπόμπευσης έπεσε γνωστός τράπερ έξω από κεντρικό κινηματογράφο. Μάλιστα σενάρια ανέφεραν η επίθεση έγινε από φαν άλλου τράπερ, που είναι στα μαχαίρια με το θύμα, αλλά δεν είναι γνωστό αν ήταν εκεί την ώρα του ξυλοδαρμού και της διαπόμπευσης.

Η εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 έφερε στο φως της δημοσιότητα ένα βίντεο – ντοκουμέντο με σκληρές σκηνές από τον άγριο ξυλοδαρμό και την διαπόμπευση του εν λόγω τράπερ έξω από κεντρικό κινηματογράφο και μάλιστα μπροστά στα μάτια αρκετού κόσμου.

Ο τράπερ είχε πάει στον κινηματογράφο με την σύντροφό του για να δουν μια ταινία. Όταν τελείωσε η ταινία βγήκαν έξω από το σινεμά. Τότε ο καλλιτέχνης δέχτηκε επίθεση από μια ομάδα οκτώ ατόμων. Στην εκπομπή τονίστηκε ότι τα εν λόγω άτομα είναι υποστηρικτές άλλου τράπερ, για τον οποίιο δεν έγινε γνωστό αν ήταν στο περιστατικό.

Η επίθεση ήταν σκληρή και τράπερ χτυπήθηκε με βαναυσότητα από τα οκτώ άτομα, οι οποίοι τον έβριζαν και χυδαία όπως φαίνεται στο βίντεο.

Η φίλη του τράπερ υπέστη σοκ και ακούγεται να ουρλιάζει τρομοκρατημένη. Μετά το άγριο ξύλο η ομάδα των αγνώστων διαπόμπευσε τον τράπερ, καθώς του έβγαλε τα ρούχα για να τον εξευτελίσει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.