Το ερώτημα που έχουν όλοι: Πόσο κοστίζει το outfit της Μαρίνας Σάττι στο «Ζάρι»

21 Μαρτίου, 2024


Σούσουρο έχει προκληθεί με το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision. Στο φως βγήκαν ορισμένες λεπτομέρειες για τα ρούχα που έβαλε στο βιντεοκλίπ της η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Μάλμε της Σουηδίας.Σύμφωνα με το Open τα ρούχα που φόρεσε η τραγουδίστρια, κόστισαν… 3.560 ευρώ. Συγκεκριμένα η φόρμα που φορούσε η Μαρίνα Σάττι κοστίζει 820 ευρώ και είναι ξένου σχεδιαστή,…

... η φούστα ανήκει σε Γάλλο σχεδιαστή και κάνει 1.030 ευρώ, ο κορσές της 1.330 και το κροπ πουκάμισο κόστισε 380 ευρώ.Δείτε επίσης: Μαρίνα Σάττι: Σοκαριστήκατε με την ηλικία της; Κι όμως, την είχατε δει σε σειρά του ANT1 πριν 13 χρόνια (video)Την καλλιτεχνική διεύθυνση της εμφάνισης της Μαρίνας...

Σούσουρο έχει προκληθεί με το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision. Στο φως βγήκαν ορισμένες λεπτομέρειες για τα ρούχα που έβαλε στο βιντεοκλίπ της η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Μάλμε της Σουηδίας.

Σύμφωνα με το Open τα ρούχα που φόρεσε η τραγουδίστρια, κόστισαν… 3.560 ευρώ. Συγκεκριμένα η φόρμα που φορούσε η Μαρίνα Σάττι κοστίζει 820 ευρώ και είναι ξένου σχεδιαστή, η φούστα ανήκει σε Γάλλο σχεδιαστή και κάνει 1.030 ευρώ, ο κορσές της 1.330 και το κροπ πουκάμισο κόστισε 380 ευρώ.

Δείτε επίσης: Μαρίνα Σάττι: Σοκαριστήκατε με την ηλικία της; Κι όμως, την είχατε δει σε σειρά του ANT1 πριν 13 χρόνια (video)

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Το ερώτημα που έχουν όλοι: Πόσο κοστίζει το outfit της Μαρίνας Σάττι στο Zari

Το βίντεο του τραγουδιού πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Αυστραλού σκηνοθέτη Zac Wiesel και τα γυρίσματα έγιναν με φόντο εμβληματικές τοποθεσίες της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη, η Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.