Δεν άντεξε άλλο και τα είπε έξω από τα δόντια ο Αντώνης Κανάκης, εκφράζοντας την αγανάκτησή του για την πολιτική κατάσταση στη χώρα και τις δηλώσεις του νέου υφυπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Λοβέρδου. Mέσα από την εκπομπή του, Ράδιο Αρβύλα, ο παρουσιαστής κατακεραύνωσε τις τελευταίες εξελίξεις, φτάνοντας στο σημείο να δηλώσει ότι «αυτή η σεζόν πρέπει να τελειώσει, γιατί θα καταλήξουμε στο τρελάδικο»….
Δεν άντεξε άλλο και τα είπε έξω από τα δόντια ο Αντώνης Κανάκης, εκφράζοντας την αγανάκτησή του για την πολιτική κατάσταση στη χώρα και τις δηλώσεις του νέου υφυπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Λοβέρδου. Mέσα από την εκπομπή του, Ράδιο Αρβύλα, ο παρουσιαστής κατακεραύνωσε τις τελευταίες εξελίξεις, φτάνοντας στο σημείο να δηλώσει ότι «αυτή η σεζόν πρέπει να τελειώσει, γιατί θα καταλήξουμε στο τρελάδικο».
Το έναυσμα για την έκρηξή του έδωσε η υπουργοποίηση του Γιάννη Λοβέρδου, με τον Κανάκη να αναρωτιέται «Ποιοι είναι αυτοί οι αυλικοί που μιλάνε λες και φοβούνται για τη ζωή τους;», αναφερόμενος σε παλιότερες αναρτήσεις του Λοβέρδου, όπου εξυμνούσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με εκφράσεις που, όπως είπε, θυμίζουν απολυταρχικά καθεστώτα.
Δείτε και αυτά