Κυριάκος Μητσοτάκης: Με βραχιόλι από την Ινδία!

13 Μαρτίου, 2024


Σε σημερινή του συνέντευξη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κέρδισε την προσοχή, με το βραχιόλι που φορούσε.Ο Πρωθυπουργός ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές του ΣΚΑΪ για το βραχιόλι και είπε πως ήταν δώρο της συζύγου του: «Μου το πήρε η σύζυγός μου στο ταξίδι που κάναμε στην Ινδία». Όπως συμπλήρωσε, η Μαρέβα Μητσοτάκη ασχολείται πολύ με τη χειροτεχνία.Δείτε επίσης: Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην Ινδία ο πρωθυπουργό…

...ς - Ο λόγος που επιδιώκει αυξημένες επαφές με την ασιατική χώραEUROKINISSI«Εμένα δεν πιάνουν καθόλου τα χέρια μου» είπε έπειτα και εξήγησε πως με το ζόρι κατάφερε να το δέσει, ενώ σχολίασε ότι τα χρώματα που φέρει το βραχιόλι είναι μπλε και άσπρο.Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός...

Σε σημερινή του συνέντευξη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κέρδισε την προσοχή, με το βραχιόλι που φορούσε.

Ο Πρωθυπουργός ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές του ΣΚΑΪ για το βραχιόλι και είπε πως ήταν δώρο της συζύγου του: «Μου το πήρε η σύζυγός μου στο ταξίδι που κάναμε στην Ινδία». Όπως συμπλήρωσε, η Μαρέβα Μητσοτάκη ασχολείται πολύ με τη χειροτεχνία.

Δείτε επίσης: Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην Ινδία ο πρωθυπουργός – Ο λόγος που επιδιώκει αυξημένες επαφές με την ασιατική χώρα

Ο Μητσοτάκης φόρεσε βραχιόλι από Ινδία
EUROKINISSI

«Εμένα δεν πιάνουν καθόλου τα χέρια μου» είπε έπειτα και εξήγησε πως με το ζόρι κατάφερε να το δέσει, ενώ σχολίασε ότι τα χρώματα που φέρει το βραχιόλι είναι μπλε και άσπρο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του πήγαν ταξίδι στη χώρα της Ασίας στα τέλη Φεβρουαρίου, μαζί με εκπροσώπους 70 ελληνικών επιχειρήσεων.

Δημοσκόπηση Interview: Μπροστά η ΝΔ με 16,3 μονάδες από τον ΣΥΡΙΖΑ – Τερματίζει ξανά τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Καθαρή πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας στην πρόθεση ψήφου που καταγράφεται σε όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνει και η δημοσκόπηση της εταιρείας Interview για την ιστοσελίδα politic. gr.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται 16,3 μονάδες μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι στη δεύτερη θέση.

Τρίτο κόμμα είναι το ΠΑΣΟΚ.

Πρόθεση Ψήφου
ΝΔ: 28,5%
ΣΥΡΙΖΑ: 12,2%
ΠΑΣΟΚ: 10,5%
ΚΚΕ: 6,5%
Ελληνική Λύση: 8%
Νέα Αριστερά: 3,9%
Πλεύση Ελευθερίας: 2%
Σπαρτιάτες: 1,9%
ΝΙΚΗ: 4,7%
Νέα Αριστερά: 3,9%

Όπως βλέπουμε από τα αποτελέσματα για την πρόθεση ψήφου, στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, ενώ ποσοστό της τάξεως του 13,4% δηλώνει αναποφάσιστο.

Στις 12,5 μονάδες είναι η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές.

Στην ερώτηση «αν είχαμε Ευρωεκλογές την επόμενη Κυριακή, εσείς ποιο κόμμα θα ψηφίζατε», οι ερωτηθέντες απάντησαν:

ΝΔ: 24,7%
ΣΥΡΙΖΑ: 12,2%
ΠΑΣΟΚ: 10,5%
ΚΚΕ:6%
Ελληνική Λύση: 10,2%
ΝΙΚΗ: 4,2%
Νέα Αριστερά: 3,9%
Πλεύση Ελευθερίας: 2,1%
Σπαρτιάτες: 1,5%
Άλλο: 9,6%
Δεν έχω αποφασίσει: 15,1%

Ενδιαφέρον αποτελεί το εύρημα σύμφωνα με το οποίο 6 στους 10 ψηφοφόρους θα ψηφίσουν έχοντας ως βασικό κριτήριο την ιδεολογία τους.

Στον αντίποδα, μόνο το 14% θα επιλέξει πρόσωπο και το 7% την κομματική τους ένταξη.

Παράλληλα, το 47% θεωρεί «πολύ/αρκετά πιθανό» να ψηφίσει για να στείλει μήνυμα στο κόμμα του για τις πολιτικές επιλογές με τις οποίες διαφωνεί, ενώ ρο 46% δηλώνει «λίγο/καθόλου πιθανό».

Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Αναφορικά με τη δημοφιλία όλων των αρχηγών των κομμάτων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί να διατηρεί τα πρωτεία έναντι των υπολοίπων πολιτικών αρχηγών.

Άξιο παρατήρησης είναι ότι μολονότι το ΚΚΕ έχει «κλειδώσει» στην πέμπτη θέση σχετικά με την πρόθεση ψήφου των ερωτηθέντων, ο πολιτικός αρχηγός του κόμματος βρίσκεται στη δεύτερη θέση στο ζήτημα της δημοφιλίας.

Αναλυτικά:

Κυριάκος Μητσοτάκης: 39,8%
Δημήτρης Κουτσούμπας: 24,4%
Στέφανος Κασσελάκης: 22,8%
Κυριάκος Βελόπουλος: 19,6%
Ζωή Κωνσταντοπούλου: 17,1%
Νίκος Ανδρουλάκης: 14,5%
Δημήτρης Νατσιός: 11,9%
Βασίλης Στίγκας: 7%

Σε ερώτηση μεταξύ του κ. Μητσοτάκη, του κ. Κασσελάκη και του κ. Ανδρουλάκη, ποιον θεωρείται καταλληλότερο πρωθυπουργό το 41% απαντά τον κ. Μητσοτάκη, το 14% τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και το 7% τον επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ.

Φυσικά, αμελητέο δεν είναι και το 38% των ερωτηθέντων που δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανένα από τα τρία προαναφερθέντα πρόσωπα.

Δημοσκόπηση Pulse: Ευρύ προβάδισμα 17,5 μονάδων για τη ΝΔ – Ανατροπή από τον ΣΥΡΙΖΑ και «θρίλερ» με το ΠΑΣΟΚ για τη 2η θέση (video)
Το ισχυρό προβάδισμα ΝΔ και Μητσοτάκη, τις αντιστάσεις του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την ελαφρά κάμψη του ΠΑΣΟΚ, καταγράφει πανελλαδική δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ.

Στην δημοσκόπηση που παρουσίασε ο γενικός διευθυντής της Pulse Γιώργος Αράπογλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με την Σία Κοσσιώνη, η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου έχει 17,5 μονάδες διαφορά, ενώ γίνεται μάχη ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ που ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση.

Παράλληλα οι πολίτες και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ αξιολογούν τις εξελίξεις στο κόμμα, τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Αλέξη Τσίπρα μετά το συνέδριο. Παράλληλα, δυνατά «χαρτιά» κατεβάζει η ΝΔ – Τα 4 νέα ηχηρά ονόματα που μπαίνουν στο ψηφοδέλτιο

Αναλυτικότερα, η ΝΔ συγκεντρώνει 29,5% (από 30,5% σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση) ο ΣΥΡΙΖΑ από 11,5% ανεβαίνει στο 12%, ποσοστό που έχει και το ΠΑΣΟΚ το οποίο ψάνει μισή ποσοστιαία μονάδα. Το ΚΚΕ στην τέταρτη θέση με 7,5%, η Λύση έπεται με 7% ενώ η γκρίζα ζώνη είναι στο 16%.

Pulse: Η μάχη της δεύτερης θέσης ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ
Στη μάχη της δεύτερης θέσης, ο ΣΥΡΙΖΑ φρενάρει την φρενήρη κάθοδό του, από το 17% του περασμένου Σεπτεμβρίου και ενισχύεται και κατά μισή μονάδα μετά το επεισοδιακό συνέδριό του. Το ΠΑΣΟΚ σημειώνει κάμψη (αν και βρίσκεται πάνω από το 10,5% που κατέγραψε τον Σεπτέμβριο του 2023).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.