Survivor 2024 spoiler 10/03: Απόλυτο φαβορί στον τάκο! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

10 Μαρτίου, 2024


Survivor 2024 spoiler 10/03: 10η εβδομάδα στο Survivor και το μεγάλο γεγονός της βραδιάς είναι το ανακάτεμα των δύο ομάδων, όπως είδαμε και στο trailer που κυκλοφόρησε ο ΣΚΑΪ.Ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως ασυλία και υποψηφιότητα προς αποχώρηση δε συγκεντρώνουν το ίδιο ενδιαφέρον, αφού όλοι πλέον με τους νέους τους συμπαίκτες θα θέλουν να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό. Οι μονομαχίες των δύο ομάδων …

...έχουν αρχίσει να είναι ήδη επικές, με καμία να μη θέλει να έχει απώλειες όσο ο καιρός περνά στον Άγιο Δομίνικο. Έτσι, ο πρώτος αγώνας ασυλίας αυτής της εβδομάδας αναμένεται άκρως αμφίρροπος και το Athensmagazine.gr έχει το πρώτο spoiler για τον μεγάλο νικητή!Να ξεκαθαρίσουμε ότι προς το...

Survivor 2024 spoiler 10/03: 10η εβδομάδα στο Survivor και το μεγάλο γεγονός της βραδιάς είναι το ανακάτεμα των δύο ομάδων, όπως είδαμε και στο trailer που κυκλοφόρησε ο ΣΚΑΪ.

Ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως ασυλία και υποψηφιότητα προς αποχώρηση δε συγκεντρώνουν το ίδιο ενδιαφέρον, αφού όλοι πλέον με τους νέους τους συμπαίκτες θα θέλουν να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Οι μονομαχίες των δύο ομάδων έχουν αρχίσει να είναι ήδη επικές, με καμία να μη θέλει να έχει απώλειες όσο ο καιρός περνά στον Άγιο Δομίνικο. Έτσι, ο πρώτος αγώνας ασυλίας αυτής της εβδομάδας αναμένεται άκρως αμφίρροπος και το Athensmagazine.gr έχει το πρώτο spoiler για τον μεγάλο νικητή!

Να ξεκαθαρίσουμε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα απολύτως επιβεβαιωμένο. Ωστόσο, οι πρώτες μας πληροφορίες κάνουν λόγο για μεγάλο ντέρμπι και νίκη των Διασήμων.

Μαχητές και Διάσημοι λοιπόν έχουν νέες συνθέσεις, αλλά με τη ήττα των Μπλε, η ομάδα θα κληθεί να αποφασίσει για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα. Εκεί θα μείνει, όπως όλα δείχνουν, το δυνατό παρεάκι Σταμάτης, Δώρα και Μαριλίνα. Η Ευγενία Μπόρλα από την άλλη, είναι το απόλυτο φαβορί για πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση με τις νέες ομάδες. Δεν φέρνει εύκολα νίκες. Με άλλα λόγια, δύσκολο μοιάζει να γλιτώσει.

ευγενια-μπορλα-survivor
Ευγενία Μπόρλα

Πάντως, απόλυτα βέβαιοι για την παραπάνω πληροφορία θα είμαστε τις επόμενες ώρες, οπότε και θα σας ενημερώσουμε για όλες τις εξελίξεις. Μείνετε συντονισμένοι!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.