Survivor 2024 spoiler 10/03: Τους κατεδαφίζουν και ξεσπούν! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

10 Μαρτίου, 2024


Survivor 2024 spoiler 10/03: Η 10η εβδομάδα του φετινού Survivor ξεκινά απόψε και παράλληλα έρχεται η πρώτη μάχη Κόκκινων και Μπλε μετά την αποχώρηση της Μαρίας Αντωνά!Οι μονομαχίες των δύο ομάδων έχουν αρχίσει να είναι ήδη επικές, με καμία να μη θέλει να έχει απώλειες όσο ο καιρός περνά στον Άγιο Δομίνικο. Έτσι, ο πρώτος αγώνας ασυλίας αυτής της εβδομάδας αναμένεται άκρως αμφίρροπος και το Athens…

...magazine.gr έχει το πρώτο spoiler για τον μεγάλο νικητή!Να ξεκαθαρίσουμε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα απολύτως επιβεβαιωμένο. Ωστόσο, οι πρώτες μας πληροφορίες κάνουν λόγο για μεγάλο ντέρμπι και νίκη των Διασήμων. Μένει φυσικά αυτό να διασταυρωθεί πλήρως τις επόμενες ώρες,...

Survivor 2024 spoiler 10/03: Η 10η εβδομάδα του φετινού Survivor ξεκινά απόψε και παράλληλα έρχεται η πρώτη μάχη Κόκκινων και Μπλε μετά την αποχώρηση της Μαρίας Αντωνά!

Οι μονομαχίες των δύο ομάδων έχουν αρχίσει να είναι ήδη επικές, με καμία να μη θέλει να έχει απώλειες όσο ο καιρός περνά στον Άγιο Δομίνικο. Έτσι, ο πρώτος αγώνας ασυλίας αυτής της εβδομάδας αναμένεται άκρως αμφίρροπος και το Athensmagazine.gr έχει το πρώτο spoiler για τον μεγάλο νικητή!

Να ξεκαθαρίσουμε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα απολύτως επιβεβαιωμένο. Ωστόσο, οι πρώτες μας πληροφορίες κάνουν λόγο για μεγάλο ντέρμπι και νίκη των Διασήμων. Μένει φυσικά αυτό να διασταυρωθεί πλήρως τις επόμενες ώρες, οπότε θα σας κρατήσουμε ενήμερους, ενώ μπορείτε να συντονιστείτε για να μάθετε και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.