Survivor 2024: Ταλαιπωρημένη και με χτυπήματα στο σώμα της – Επέστρεψε στην Αθήνα η Μαρία Αντωνά

10 Μαρτίου, 2024


Survivor 2024: Μόλις πριν από λίγη ώρα, η Μαρία Αντωνά επέστρεψε στην Ελλάδα καθώς ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor τις προηγούμενες μέρες. Η ραδιοφωνική παραγωγός βγήκε από τις πύλες στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος εμφανώς μαυρισμένη, ταλαιπωρημένη μεν από το πολύωρο ταξίδι, αλλά δεν έκρυψε το όμορφο χαμόγελό της στους φωτογράφους που βρίσκονταν στο σημείο και την απαθανάτισαν κατά την …

...άφιξή της.Με την ευκαιρία, δείτε τις δύο νέες ομάδες του Survivor.Λίγο πριν αναχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, η Μαρία Αντωνά είχε προαναγγείλει την επιστροφή στη χώρα μας. Συγκεκριμένα ανέβασε το σακίδιό της, έτοιμο και γεμάτο από αναμνηστικά της που κρατάει από τη φετινή συμμετοχή...

Survivor 2024: Μόλις πριν από λίγη ώρα, η Μαρία Αντωνά επέστρεψε στην Ελλάδα καθώς ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor τις προηγούμενες μέρες. Η ραδιοφωνική παραγωγός βγήκε από τις πύλες στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος εμφανώς μαυρισμένη, ταλαιπωρημένη μεν από το πολύωρο ταξίδι, αλλά δεν έκρυψε το όμορφο χαμόγελό της στους φωτογράφους που βρίσκονταν στο σημείο και την απαθανάτισαν κατά την άφιξή της.

Με την ευκαιρία, δείτε τις δύο νέες ομάδες του Survivor.

Λίγο πριν αναχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, η Μαρία Αντωνά είχε προαναγγείλει την επιστροφή στη χώρα μας. Συγκεκριμένα ανέβασε το σακίδιό της, έτοιμο και γεμάτο από αναμνηστικά της που κρατάει από τη φετινή συμμετοχή της στο Survivor, και έγραψε: «Απίστευτη εμπειρία, πολλά τα συναισθήματα! Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας, θα τα πούμε όλα».

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.