Survivor 2024 spoiler 10/03: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτές είναι οι 2 νέες ομάδες – Η αλλαγή παικτών που θα απογοητεύσει τους τηλεθεατές!

9 Μαρτίου, 2024


Survivor 2024 spoiler 10/03: Το Athensmagazine.gr ήταν το πρώτο site στην Ελλάδα που από τις αρχές της εβδομάδας σας είχε ενημερώσει για τις αλλαγές των δύο ομάδων.Μετά την αποχώρηση της Μαρίας Αντωνά ήταν δεδομένο πως οι αλλαγές θα γίνουν άμεσα. Είχαμε τονίσει πως ίσως αυτό γίνει ακόμα και την Κυριακή και έτσι και θα γίνει. Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στους παίκτες του Survivor πως Διάσημοι και …

...Μαχητές διαλύονται και δημιουργούνται η κόκκινη και η μπλε ομάδα.Survivor 2024 spoiler 10/03: Αυτές είναι οι 2 νέες ομάδεςΠοια είναι η αλλαγή που θα απογοητεύσει τους περισσότερους τηλεθέατες. Πως χωρίζονται Γιώργος Γκιουλέκας από τον Τζέιμς Καφετζή, με τον πρώτο να πηγαίνει στους κόκκινους...

Survivor 2024 spoiler 10/03: Το Athensmagazine.gr ήταν το πρώτο site στην Ελλάδα που από τις αρχές της εβδομάδας σας είχε ενημερώσει για τις αλλαγές των δύο ομάδων.

Μετά την αποχώρηση της Μαρίας Αντωνά ήταν δεδομένο πως οι αλλαγές θα γίνουν άμεσα. Είχαμε τονίσει πως ίσως αυτό γίνει ακόμα και την Κυριακή και έτσι και θα γίνει. Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στους παίκτες του Survivor πως Διάσημοι και Μαχητές διαλύονται και δημιουργούνται η κόκκινη και η μπλε ομάδα.

Survivor 2024 spoiler 10/03: Αυτές είναι οι 2 νέες ομάδες

Ποια είναι η αλλαγή που θα απογοητεύσει τους περισσότερους τηλεθέατες. Πως χωρίζονται Γιώργος Γκιουλέκας από τον Τζέιμς Καφετζή, με τον πρώτο να πηγαίνει στους κόκκινους και τον δεύτερο να παραμένει στους μπλε.

Αξίζει να σημειωθεί πως άλλο site έχει αναφέρει από χτες ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή πάει στους κόκκινους, μαζί με Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου αλλά αυτό δεν ισχύει. Τα τρια κορίτσια παραμένουν στις ομάδες που ήταν μέχρι σήμερα!

Πάμε να δούμε παρακάτω τις συνθέσεις των δύο νέων ομάδων

Survivor 2024 spoiler 10/03: Αυτές είναι οι 2 νέες ομάδες - Η αλλαγή παικτών που θα απογοητεύσει τους τηλεθεατές!

Survivor 2024 spoiler 10/03: Αυτές είναι οι 2 νέες ομάδες - Η αλλαγή παικτών που θα απογοητεύσει τους τηλεθεατές!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.