Στο νοσοκομείο ο Βασίλης Μπισμπίκης – Στο πλευρό του η Βανδή

8 Μαρτίου, 2024


Περιπέτεια με την υγεία του πέρασε ο Βασίλης Μπισμπίκης το βράδυ της Τετάρτης σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα. Ο ηθοποιός ένιωσε έντονη αδιαθεσία και πόνους στο στήθος με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο. Στο πλευρό του βρέθηκε η σύντροφός του Δέσποινα Βανδή.«Αυτό που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε είναι ότι όντως μπήκε στο νοσοκομείο. Η Δέσποινα ήταν αγχωμένη και περίμενε να δει τι θα πουν οι γι…

...�ένες. Ως εκ τούτου χρειάστηκε να νοσηλευτεί και τελικά υποβλήθηκε σε επέμβαση τοποθέτησης stent. Όλα έχουν πάει πολύ καλά και ο ηθοποιός είναι ήδη σε καλύτερη κατάσταση. «Αυτό που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε είναι ότι όντως μπήκε στο νοσοκομείο. Η Δέσποινα ήταν αγχωμένη και περίμενε...

Περιπέτεια με την υγεία του πέρασε ο Βασίλης Μπισμπίκης το βράδυ της Τετάρτης σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα. Ο ηθοποιός ένιωσε έντονη αδιαθεσία και πόνους στο στήθος με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο. Στο πλευρό του βρέθηκε η σύντροφός του Δέσποινα Βανδή.

  • Ο Βασίλης Μπισμπίκης μπήκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και έκανε της απαραίτητες εξετάσεις, όπου έδειξαν ότι οι αρτηρίες του είναι βουλωμένες. Ως εκ τούτου χρειάστηκε να νοσηλευτεί και τελικά υποβλήθηκε σε επέμβαση τοποθέτησης stent. Όλα έχουν πάει πολύ καλά και ο ηθοποιός είναι ήδη σε καλύτερη κατάσταση.

«Αυτό που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε είναι ότι όντως μπήκε στο νοσοκομείο. Η Δέσποινα ήταν αγχωμένη και περίμενε να δει τι θα πουν οι γιατροί. Περαστικά να είστε αγαπημένοι και πάντα να στηρίζετε ο ένας τον άλλον» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.