Μαρία Τζομπανάκη: Βραβεύτηκε για την προσφορά της στον πολιτισμό και είπε «Το μεγαλύτερο επίτευγμά μου είναι η ανατροφή του γιου μου» (video)

8 Μαρτίου, 2024


Βράβευση στη Μαρία Τζομπανάκη έκανε το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, το βράδυ της Δευτέρας (4/3), με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας. «Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο στον αείμνηστο πατέρα μου, τον Γιώργο, και τη μητέρα μου, τη Νίτσα, για τον τρόπο που με ανέθρεψαν και με έμαθαν να αγαπώ τις αρχές μας και την Κρήτη μας», ανέφερε από το podium, την ώρα που παραλάμβανε το βραβείο της.Στη σ…

...υνέχεια, η Μαρία Τζομπανάκη παραχώρησε δηλώσεις και στην κάμερα της «Super Κατερίνα». «Είναι μία εκδήλωση που τιμά τις γυναίκες για το σύνολο των προσπαθειών που έχουν κάνει στη ζωή τους, για τον τρόπο που βημάτισαν στη ζωή τους, για τις επιλογές τους... Εγώ θεωρώ το μεγαλύτερο...

Βράβευση στη Μαρία Τζομπανάκη έκανε το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, το βράδυ της Δευτέρας (4/3), με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας.

«Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο στον αείμνηστο πατέρα μου, τον Γιώργο, και τη μητέρα μου, τη Νίτσα, για τον τρόπο που με ανέθρεψαν και με έμαθαν να αγαπώ τις αρχές μας και την Κρήτη μας», ανέφερε από το podium, την ώρα που παραλάμβανε το βραβείο της.

Στη συνέχεια, η Μαρία Τζομπανάκη παραχώρησε δηλώσεις και στην κάμερα της «Super Κατερίνα». «Είναι μία εκδήλωση που τιμά τις γυναίκες για το σύνολο των προσπαθειών που έχουν κάνει στη ζωή τους, για τον τρόπο που βημάτισαν στη ζωή τους, για τις επιλογές τους… Εγώ θεωρώ το μεγαλύτερο επίτευγμά της ζωής μου, την ανατροφή του γιου μου, που είναι σήμερα αυτός που είναι και πιστεύω πως έχω παίξει κι εγώ έναν μικρό ρόλο σε αυτό», είπε αρχικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.