«Πυρά» Μητσοτάκη σε Κουτσούμπα για τους sugar daddies: «Δεν είχατε καν το θάρρος να ζητήσετε συγγνώμη, φαντασιώνεστε μια κομμουνιστική Ελλάδα»

8 Μαρτίου, 2024


Αυξήθηκαν οι εντάσεις στη Βουλή μεταξύ του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και του Δημήτρη Κουτσούμπα με αφορμή τις δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ σχετικά με τους sugar daddies.Ο Πρωθυπουργός ξεκίνησε την ομιλία του, αναφερόμενος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η οποία γιορτάζεται σήμερα 08/03. Ο κος Μητσοτάκης εξέφρασε τις ευχές του για περισσότερη εκπροσώπηση γυναικών σε πολιτικά αξι…

...ώματα.Στη συνέχεια, έστρεψε τα πυρά του κατά του ΓΓ του ΚΚΕ, κάνοντας λόγο για «απαράδεκτη, σeξιστική συμπεριφορά», ενώ χαρακτήρισε «αναχρονιστική δύναμη» το κόμμα.«Επιτρέψτε μου εισαγωγικά ένα σχόλιο για την παρέμβαση του κ. Κουτσούμπα. Θεώρησα ότι ζητήσατε παρέμβαση για...

Αυξήθηκαν οι εντάσεις στη Βουλή μεταξύ του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και του Δημήτρη Κουτσούμπα με αφορμή τις δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ σχετικά με τους sugar daddies.

Ο Πρωθυπουργός ξεκίνησε την ομιλία του, αναφερόμενος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η οποία γιορτάζεται σήμερα 08/03. Ο κος Μητσοτάκης εξέφρασε τις ευχές του για περισσότερη εκπροσώπηση γυναικών σε πολιτικά αξιώματα.

Στη συνέχεια, έστρεψε τα πυρά του κατά του ΓΓ του ΚΚΕ, κάνοντας λόγο για «απαράδεκτη, σeξιστική συμπεριφορά», ενώ χαρακτήρισε «αναχρονιστική δύναμη» το κόμμα.

«Επιτρέψτε μου εισαγωγικά ένα σχόλιο για την παρέμβαση του κ. Κουτσούμπα. Θεώρησα ότι ζητήσατε παρέμβαση για να ζητήσετε “συγγνώμη” για την απαράδεκτη σeξιστική αναφορά σας που αποδεικνύει ότι το ΚΚΕ παραμένει η πιο αναχρονιστική δύναμη. Και μη σπεύσετε να μιλήσετε για τον αντικομμουνισμό μας», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Επίθεση Μητσοτάκη σε Κουτσούμπα

«Είναι τιμή» απάντησε ο κ. Κουτσούμπας που βρισκόταν στα βουλευτικά έδρανα.

Ο πρωθυπουργός συνέχισε την επίθεσή του. «Ίσως φαντασιώνεστε την Ελλάδα ως κομμουνιστική χώρα όταν μιλάτε για γυναίκες που εκδίδονται», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης προσθέτοντας: «Δεν θα παραμείνετε στο απυρόβλητο ως δήθεν δύναμη εκσυγχρονισμού που είναι υπεράνω κριτικής όταν με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο απευθύνεστε στις γυναίκες με σeξιστικό τρόπο και δεν έχετε το θάρρος να ζητήσετε “συγγνώμη”»

Τα σχόλια του πρωθυπουργού προκάλεσαν εκ νέου την παρέμβαση του κ. Κουτσούμπα. «Σαν δεν ντρέπεστε λίγο» είπε ο επικεφαλής του ΚΚΕ, με τον κ. Μητσοτάκη να του απαντά: «Οι φωνές σας δεν θα συγκαλύψουν την ένδεια των επιχειρημάτων σας».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.