Survivor – Μαρία Αντωνά: Έφυγε πλούσια από το παιχνίδι – Τα λεφτά που πήρε για 9 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο

8 Μαρτίου, 2024


Το Survivor είναι όντως το παιχνίδι της ανατροπής κι όπως πολύ σωστά σας είχε αποκαλύψει το Youweekly.gr από πολύ νωρίς εχθές το πρωί, η Μαρία Αντωνά, αποφάσισε πως θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι μετά από 9 εβδομάδες παραμονής και έχασε στη μονομαχία αποχώρησης. Φεύγοντας μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για το παιχνίδι όσο και για τα άτομα που γνώρισε εκεί λέγοντας πως φεύγει γεμάτη και πιο …

...πλούσια σε συναισθήματα και εμπειρίες. «Νιώθω πάρα πολύ καλά, πολύ γεμάτη, πολύ χαρούμενη που έζησα αυτή την εμπειρία, πραγματικά είναι μια εμπειρία ζωής βλέποντάς το όλα αυτά τα χρόνια από την τηλεόραση δεν μπορούσα να σκεφτώ όλα αυτά τα συναισθήματα που βιώνεις εδώ, το πόσο...

Το Survivor είναι όντως το παιχνίδι της ανατροπής κι όπως πολύ σωστά σας είχε αποκαλύψει το Youweekly.gr από πολύ νωρίς εχθές το πρωί, η Μαρία Αντωνά, αποφάσισε πως θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι μετά από 9 εβδομάδες παραμονής και έχασε στη μονομαχία αποχώρησης.

Φεύγοντας μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για το παιχνίδι όσο και για τα άτομα που γνώρισε εκεί λέγοντας πως φεύγει γεμάτη και πιο πλούσια σε συναισθήματα και εμπειρίες.

«Νιώθω πάρα πολύ καλά, πολύ γεμάτη, πολύ χαρούμενη που έζησα αυτή την εμπειρία, πραγματικά είναι μια εμπειρία ζωής βλέποντάς το όλα αυτά τα χρόνια από την τηλεόραση δεν μπορούσα να σκεφτώ όλα αυτά τα συναισθήματα που βιώνεις εδώ, το πόσο κορυφαία είναι και ακραία. Μία είναι έντονης χαράς, την άλλη είναι πολύ έντονης λύπης, υπερπροσπάθειας. Πραγματικά ο κόσμος που το βλέπει απ’ έξω θα πρέπει να καταλάβει ότι όλα τα παιδιά που έρχονται εδώ προσπαθούν πάρα πολύ γι’ αυτό το οποίο δίνουν μέσα στους στίβους μάχης. Εμένα δεν ήταν στο αντικείμενό μου κι όταν μου έγινε πρόταση για το παιχνίδι ειλικρινά μέχρι και τελευταία στιγμή έλεγα ότι δεν θα τα καταφέρω κι ότι δεν θα μπορέσω. Θεωρώ ότι έχω κάνει μια υπέρβαση εαυτού όλο αυτό το διάστημα, ελπίζω να έχω κάνει περήφανο τον άντρα μου τον Άρη, τους φίλους μου, τους συμπαίκτες μου και τα παιδιά από την μπλε ομάδα, είναι όλοι υπέροχα παιδιά κι εσείς είστε πραγματικά ένα υπέροχο project»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.