Survivor 2024 spoiler: Περιζήτητη νύφη! Με τόσα χρήματα έφυγε από το Survivor 2024 η Μαρία Αντωνά!

8 Μαρτίου, 2024


Είναι μία από τις πιο συζητημένες παίκτριες του Survivor, καθώς όχι μόνο προκαλεί εντάσεις, αλλά έχει χαρακτηριστεί ως τουρίστρια από τους θαυμαστές του ριάλιτι. Η Μαρία Αντωνά έχει αφήσει το στίγμα της φέτος, αλλά η αποστολή της στον Άγιο Δομίνικο ολοκληρώνεται.Σύμφωνα με τα διαρροές, η ραδιοφωνική παραγωγός και σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη αναμένεται να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης, εκπλήσσο…

...ντας τους φίλους της. Παρά τις προσδοκίες ότι θα παραμείνει, φαίνεται πως εμφανίζει αδυναμία σε σχέση με τις αντίπαλές της.Από το Survivor, φυσικά, θα αποχωρήσει με μεγάλο ποσό στον τραπεζικό της λογαριασμό. Η Μαρία Αντωνά λαμβάνει 4.000 ευρώ εβδομαδιαίως, οπότε συνολικά θα λάβει...

Είναι μία από τις πιο συζητημένες παίκτριες του Survivor, καθώς όχι μόνο προκαλεί εντάσεις, αλλά έχει χαρακτηριστεί ως τουρίστρια από τους θαυμαστές του ριάλιτι. Η Μαρία Αντωνά έχει αφήσει το στίγμα της φέτος, αλλά η αποστολή της στον Άγιο Δομίνικο ολοκληρώνεται.

Σύμφωνα με τα διαρροές, η ραδιοφωνική παραγωγός και σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη αναμένεται να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης, εκπλήσσοντας τους φίλους της. Παρά τις προσδοκίες ότι θα παραμείνει, φαίνεται πως εμφανίζει αδυναμία σε σχέση με τις αντίπαλές της.

Από το Survivor, φυσικά, θα αποχωρήσει με μεγάλο ποσό στον τραπεζικό της λογαριασμό. Η Μαρία Αντωνά λαμβάνει 4.000 ευρώ εβδομαδιαίως, οπότε συνολικά θα λάβει 36.000 ευρώ – ένα ποσό που δεν πρέπει να υποτιμάται.

Survivor 2024 spoiler: Περιζήτητη νύφη! Με τόσα χρήματα έφυγε από το Survivor 2024 η Μαρία Αντωνά!

Survivor: Ο Άρης Σοϊλέδης άνοιξε πυρ κατά της Κατερίνα Δαλάκα

Από την πρώτη μέρα, ο Άρης Σοϊλέδης παρακολουθεί το Survivor για να υποστηρίξει τη Μαρία Αντωνά. Αντιδρώντας στην ψήφο της Κατερίνας Δαλάκα κατά της “φίλης” της, ανάρτησε στο Instagram του μια ανάρτηση που την “κατακεραύνωσε”.

«Η Αναστασία, όπως και όλη η Κόκκινη ομάδα, κατάλαβε πως η Μαρία δεν θα ήταν δίκαιο να βγει τρίτη συνεχόμενη φορά (υποψήφια) λόγω κούρασης και στατιστικών. Σε αντίθεση με κάποιες (φίλες) που την ψήφισαν. Είσαι απίστευτη τελικά. Όλοι τα έλεγαν αλλά εγώ δεν τους άκουγα» έγραψε χαρακτηριστικά ο Άρης Σοϊλέδης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.