Survivor 2024: Την ξεμπρόστιασε o Αλέξης Παππάς για το δάσος – «Θα μου το έλεγες αν είχες συναντηθεί με την…»

5 Μαρτίου, 2024


Το αποψινό (4/3) επεισόδιο του Survivor 2024 ξεκίνησε με τις συζητήσεις των μαχητών μετά την χθεσινοβραδινή (3/3) ψηφοφορία, από την οποία αναδείχθηκε η Μαριλίνα Βακονδίου, ως παίκτρια προς αποχώρηση.Ο Τζέιμς προσπαθούσε να εξηγήσει για ποιο λόγο θεωρεί πως η συγκεκριμένη δεν έχει να προσφέρει κάτι στην ομάδα του στο μέλλον, αποκαλύπτοντας το σχέδιο που είχε προτείνει στην Σταυρούλα πριν από κάποι…

ες μέρες, ώστε να την γλιτώσουν οι γυναίκες.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Το αποψινό (4/3) επεισόδιο του Survivor 2024 ξεκίνησε με τις συζητήσεις των μαχητών μετά την χθεσινοβραδινή (3/3) ψηφοφορία, από την οποία αναδείχθηκε η Μαριλίνα Βακονδίου, ως παίκτρια προς αποχώρηση.

Ο Τζέιμς προσπαθούσε να εξηγήσει για ποιο λόγο θεωρεί πως η συγκεκριμένη δεν έχει να προσφέρει κάτι στην ομάδα του στο μέλλον, αποκαλύπτοντας το σχέδιο που είχε προτείνει στην Σταυρούλα πριν από κάποιες μέρες, ώστε να την γλιτώσουν οι γυναίκες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.