Βαρύ αρσενικό ο Νεκτάριος Λεμονίδης: «Πρέπει να μαγειρεύει η Ελίζαμπεθ, έχει βρει τον άντρα τον σωστό και πρέπει να τον ταΐζει»

5 Μαρτίου, 2024


Ο Νεκτάριος Λεμονίδης και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησαν στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών για τον χαμό που έγινε μετά τον γάμο τους, αλλά και για τον έγγαμο βίο τους.Όπως; υπογράμμισε ο γιατρός «δεν χάθηκα, εδώ είμαι, υπάρχω, όλα καλά. Η Ελίζαμπεθ μπορεί να είναι παντρεμένη, αλλά πρέπει να βγαίνει και μόνη της, για να ζει την ελευθερία της. Πρέπει να μαγειρεύει η Ελίζαμπεθ, γιατί όταν έχει βρει τ…

...ερία της. Πρέπει να μαγειρεύει η Ελίζαμπεθ, γιατί όταν έχει βρει τον άντρα τον σωστό, πρέπει να τον ταΐζει κιόλας. Κάθε εβδομάδα μού ψάχνει το κινητό».Ο Νεκτάριος Λεμονίδης δεν φοβήθηκε τους ελέγχους των Αρχών μετά τον γάμο τουςΣχετικά με τους ελέγχους των Αρχών μετά τον γάμο...

Ο Νεκτάριος Λεμονίδης και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησαν στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών για τον χαμό που έγινε μετά τον γάμο τους, αλλά και για τον έγγαμο βίο τους.

Ο έλεγχος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο κινητό του Νεκτάριου Λεμονίδη

Όπως; υπογράμμισε ο γιατρός «δεν χάθηκα, εδώ είμαι, υπάρχω, όλα καλά. Η Ελίζαμπεθ μπορεί να είναι παντρεμένη, αλλά πρέπει να βγαίνει και μόνη της, για να ζει την ελευθερία της. Πρέπει να μαγειρεύει η Ελίζαμπεθ, γιατί όταν έχει βρει τον άντρα τον σωστό, πρέπει να τον ταΐζει κιόλας. Κάθε εβδομάδα μού ψάχνει το κινητό».

Ο Νεκτάριος Λεμονίδης δεν φοβήθηκε τους ελέγχους των Αρχών μετά τον γάμο τους

Σχετικά με τους ελέγχους των Αρχών μετά τον γάμο τους, ο Νεκτάριος Λεμονίδης επεσήμανε «συνέβη αυτό που συνέβη, εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι, δεν κάναμε κάτι κακό. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», ενώ η Ελίζαμπεθ Ελέτσι πρόσθεσε ότι βρήκαν ποιος το ξεκίνησε όλο αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.