Δεν την αγγίζει ο χρόνος: Γενέθλια για τη Σοφία Αλιμπέρτη, πόσο χρονών έγινε και το ντουέτο με τον ταλαντούχο γιο της

5 Μαρτίου, 2024


Η Σοφία Αλιμπέρτη είχε χθες, Κυριακή, τα γενέθλιά της και έκλεισε τα 58, με τους φίλους της να της ετοιμάζουν ένα πάρτι έκπληξη.Μία από τις πιο όμορφες στιγμές του πάρτι ήταν όταν η ηθοποιός πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε με τον μικρό της γιο, Good Job Nicky.Μάλιστα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια διασκέδασε με την ψυχή της και δημοσίευσε σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο inst…

αφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.Αξίζει να σημειωθεί ότι γεννηθείσα στις 3 Μαρτίου, το 1966, έγινε 58 ετών, αλλά δεν της φαίνεται καθόλου, αφού παραμένει φρέσκια και δροσερή.Το πάρτι γενεθλίων της Σοφίας ΑλιμπέρτηΤο διαβάσαμε εδώ

Η Σοφία Αλιμπέρτη είχε χθες, Κυριακή, τα γενέθλιά της και έκλεισε τα 58, με τους φίλους της να της ετοιμάζουν ένα πάρτι έκπληξη.

Η Σοφία Αλιμπέρτη σε ντουέτο με τον γιο της

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές του πάρτι ήταν όταν η ηθοποιός πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε με τον μικρό της γιο, Good Job Nicky.

Μάλιστα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια διασκέδασε με την ψυχή της και δημοσίευσε σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Αξίζει να σημειωθεί ότι γεννηθείσα στις 3 Μαρτίου, το 1966, έγινε 58 ετών, αλλά δεν της φαίνεται καθόλου, αφού παραμένει φρέσκια και δροσερή.

Το πάρτι γενεθλίων της Σοφίας Αλιμπέρτη

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.