Στέφανος Κασσελάκης & Tyler McBeth: Αγόρασαν πολυτελές σπίτι στο κέντρο του Κολωνακίου – Το ”φιλέτο” που ξεπερνάει τo 1.500.000 ευρώ (Φωτογραφίες)

4 Μαρτίου, 2024


Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του Tyler McBeth παράλληλα με το πρόγραμμα που ακολουθεί ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν τα κοινά τους σχέδια για το γάμο τους στην Ελλάδα (δείτε εδώ που και πότε θα γίνει) αλλά και τη μόνιμη κατοικία τους.Όλους αυτούς τους μήνες, που οι δύο μένουν μόνιμα στην Ελλάδα έχουν αποκαλύψει, πως δεν έχουν αγοράσει σπίτι, έμεναν σε ενοίκιο ωστόσο είχαν στα άμεσα πλάνα του…

...ς να αγοράσουν κατοικία στην Αθήνα.Αυτό το πλάνο, όπως αναφέρει τη Δευτέρα 4/3 το Πρωινό, ολοκληρώθηκε μιας και ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του λέγεται πως αγόρασαν πολυτελές ρετιρέ μεζονέτας 3-4ου ορόφου στο κέντρο του Κολωνακίου.Το πολυτελές σπίτι που αγόρασαν στην...

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του Tyler McBeth παράλληλα με το πρόγραμμα που ακολουθεί ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν τα κοινά τους σχέδια για το γάμο τους στην Ελλάδα (δείτε εδώ που και πότε θα γίνει) αλλά και τη μόνιμη κατοικία τους.

Όλους αυτούς τους μήνες, που οι δύο μένουν μόνιμα στην Ελλάδα έχουν αποκαλύψει, πως δεν έχουν αγοράσει σπίτι, έμεναν σε ενοίκιο ωστόσο είχαν στα άμεσα πλάνα τους να αγοράσουν κατοικία στην Αθήνα.

Αυτό το πλάνο, όπως αναφέρει τη Δευτέρα 4/3 το Πρωινό, ολοκληρώθηκε μιας και ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του λέγεται πως αγόρασαν πολυτελές ρετιρέ μεζονέτας 3-4ου ορόφου στο κέντρο του Κολωνακίου.

Το πολυτελές σπίτι που αγόρασαν στην Ελλάδα Κασσελάκης και Tyler Mcbeth

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο τους σπίτι αξίζει 1.800.000 ευρώ, έχει έκταση 246 τετραγωνικά μέτρα και μάλιστα έχει ανακαινιστεί πλήρως το 2022. Οι φωτογραφίες από το εσωτερικό του μας δίνουν μια πλήρη εικόνα της πολυτέλειας, που περιγράφουμε.

Λεπτομέρειες για το γάμο του ζευγαριού στην Ελλάδα

«Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα με τον Tyler McBeth. Ο γάμος μας θα γίνει εκτός Αθηνών. Τα βράδια πολλές φορές βρισκόμαστε με φίλους, είμαστε και οι δύο πολύ κοινωνικοί. Όταν είμαστε μόνοι μπορεί να δούμε καμία σειρά στο Netflix ή κάτι στην τηλεόραση. Μας αρέσει να πίνουμε καλή τεκίλα από ποτό και επίσης μας αρέσει πολύ η φύση. Την επόμενη εβδομάδα θα πάρω ένα μικρό off και θα πάμε στην Ορεινή Αρκαδία. Στον Tyler αρέσει πολύ η Ελλάδα. Όταν αποφασίσαμε να κατέβω ως Πρόεδρος τον ρώτησα, αλλά για μια τέτοια απόφαση πρέπει να είσαι συνεννοημένος», είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης την Παρασκευή 1/3/24 στο Πρωινό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.