Γιώργος Δασκαλάκης: «Από τη χημειοθεραπεία δεν μένει τίποτα…» – Όλες οι εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του

4 Μαρτίου, 2024


Για τον καρκίνο με τον οποίο δίνει μάχη τα τελευταία δύο χρόνια αλλά και για την κατάσταση της υγείας του, μίλησε ο Γιώργος Δασκαλάκης, το πρωί της Κυριακής 3/3, στην εκπομπή Επί Τόπου. Ο τραγουδιστής μιλά ανοιχτά για τις μεγάλες δυσκολίες που βιώνει. Ο ίδιος παραμένει αισιόδοξος.«Δεν κάνω τίποτα, κάνω αυτά που πρέπει να κάνω, υπομένω, κάνω απίκο τη θεραπεία μου. Έκανα 30 διπλές χημειοθεραπείες αν…

...� τη θεραπεία μου. Έκανα 30 διπλές χημειοθεραπείες ανά 10 ημέρες και έλεγα θα φάω κουλουράκια θεσσαλονικιώτικα», δήλωσε αρχικά.«Για να με φτάσουν να κάνω τις χημειοθεραπείες είχα πάθει ελεφαντίαση στα πόδια μου γι΄αυτό δεν περπατάω. Το σώμα του ανθρώπου είναι ένα διαμέρισμα....

Για τον καρκίνο με τον οποίο δίνει μάχη τα τελευταία δύο χρόνια αλλά και για την κατάσταση της υγείας του, μίλησε ο Γιώργος Δασκαλάκης, το πρωί της Κυριακής 3/3, στην εκπομπή Επί Τόπου. Ο τραγουδιστής μιλά ανοιχτά για τις μεγάλες δυσκολίες που βιώνει. Ο ίδιος παραμένει αισιόδοξος.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Δασκαλάκη για την υγεία του

«Δεν κάνω τίποτα, κάνω αυτά που πρέπει να κάνω, υπομένω, κάνω απίκο τη θεραπεία μου. Έκανα 30 διπλές χημειοθεραπείες ανά 10 ημέρες και έλεγα θα φάω κουλουράκια θεσσαλονικιώτικα», δήλωσε αρχικά.

«Για να με φτάσουν να κάνω τις χημειοθεραπείες είχα πάθει ελεφαντίαση στα πόδια μου γι΄αυτό δεν περπατάω. Το σώμα του ανθρώπου είναι ένα διαμέρισμα. Ο καρκίνος είναι φωτιά και η χημειοθεραπεία είναι το νερό της πυροσβεστικής. Από τη χημειοθεραπεία δεν μένει τίποτα, ούτε το υγιές ούτε το καρκινικό κύτταρο. Αυτή τη στιγμή είμαι σε φάση ανάπλασης των υγιών κυττάρων και οι πόνοι τώρα είναι ότι γεννιούνται καινούργια κύτταρα» πρόσθεσε.

«Δεν περίμενα ότι θα τα καταφέρω, έκανα ασκήσεις να ανοίξω το διάφραγμά μου. Φεύγοντας να πάω στούντιο και να γυρίσω είναι ένα δίωρο μετά ήμουν κατάκοιτος τέσσερις ημέρες από την ταλαιπωρία» τόνισε μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης: «Σου έδωσα μια υπόσχεση γονατιστή στον Ταξιάρχη» – Ανατριχίλα με την ανάρτηση της συντρόφου του Δασκαλάκη για την επέτειό τους

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.