Ιωάννης Απέργης: «Είναι πολύ κουραστικό να έχεις παιδιά, η πατρότητα με εξουθένωσε, με έφτασε στο νοσοκομείο»

4 Μαρτίου, 2024


Ο Ιωάννης Απέργης βρέθηκε στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας», χθες, Σάββατο, το πρωί και μίλησε για την πατρότητα, ενώ αποκάλυψε και τη στιγμή που κατέληξε στο νοσοκομείο, λόγω υπερβολικής κούρασης, καθώς έπρεπε να συνδυάζει οικογένεια και εργασία.Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «είμαι συμμετοχικός πατέρας, γιατί είμαι πάρα πολλές ώρες έξω, με σειρές, δύο θέατρα, και πολλές φορές μένω άυπνος, προκειμέν…

...�ιρές, δύο θέατρα, και πολλές φορές μένω άυπνος, προκειμένου να δω τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου, είμαι τυχερός σε αυτό, κοιμούνται από τη μέρα που γεννήθηκαν. Αλλά το πιο δύσκολο για μας είναι ότι έχεις άλλον προγραμματισμό, ένα παιδί σε “εκτοπίζει” και είναι πάρα πολύ “κουραστικό”,...

Ο Ιωάννης Απέργης βρέθηκε στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας», χθες, Σάββατο, το πρωί και μίλησε για την πατρότητα, ενώ αποκάλυψε και τη στιγμή που κατέληξε στο νοσοκομείο, λόγω υπερβολικής κούρασης, καθώς έπρεπε να συνδυάζει οικογένεια και εργασία.

Η κούραση του Ιωάννη Απέργη λόγω πατρότητας και δουλειάς

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «είμαι συμμετοχικός πατέρας, γιατί είμαι πάρα πολλές ώρες έξω, με σειρές, δύο θέατρα, και πολλές φορές μένω άυπνος, προκειμένου να δω τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου, είμαι τυχερός σε αυτό, κοιμούνται από τη μέρα που γεννήθηκαν. Αλλά το πιο δύσκολο για μας είναι ότι έχεις άλλον προγραμματισμό, ένα παιδί σε “εκτοπίζει” και είναι πάρα πολύ “κουραστικό”, γιατί πρέπει να είσαι όλη την ώρα alert».

Στο νοσοκομείο κατέληξε ο Ιωάννης Απέργης

Και συμπλήρωσε ο Ιωάννης Απέργης «η σύζυγός μου εργάζεται, αλλά δεν ξέρω πώς τα καταφέρνει, είναι σαν να είχε παιδιά από πάντα. Οι περισσότερες γυναίκες που έχω συναναστραφεί, είναι σαν να είχαν παιδιά πάντα. Τους λέω “πώς το κάνετε; Δεν κουράζεστε;”. Με εξουθένωσε η πατρότητα σε βαθμό που πήγα στο νοσοκομείο. Ως πατέρας έπρεπε να δείξω στην σύζυγό μου ότι υπάρχω και εγώ. Είχα πολύ διάβασμα, είχα και το παιδί και ένα βράδυ έπεσα κάτω».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.