«Τσακίζει» καρδιές ο πατέρας θύματος στα Τέμπη: «Ο Θεός είναι παραμύθι και εκείνη τη μέρα είχε ρεπό»

4 Μαρτίου, 2024


Συγκλονιστικά είναι τα λόγια ενός χαροκαμένου πατέρα, που το παιδί του σκοτώθηκε το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.Ο Alpha Κύπρου προχώρησε σε προβολή του ντοκιμαντέρ “Μαμά Έρχομαι” της Ανθής Βούλγαρη από το Mega Ελλάδος και μεταξύ άλλων εξομολογήσεων, ήταν και του πατέρα της Ελπίδας Χούπα, θύματος από το δυστύχημα στα Τέμπη. Ο ίδιος μίλησε για τον Θεό και συγκλόν…

...ισε με την άρνησή του να πιστέψει πλέον.Δείτε επίσης: «Τι παράσταση…»: Σάλος με τα αρνητικά σχόλια προς την Ανθή Βούλγαρη για το ντοκιμαντέρ στα Τέμπη – Η απάντησή της«Στην αρχή ζούσαμε σε άλλο πλανήτη εγώ, η σύζυγος και τα παιδιά. Στοχεύαμε στο ότι πρέπει να μάθουμε να ζούμε...

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια ενός χαροκαμένου πατέρα, που το παιδί του σκοτώθηκε το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Ο Alpha Κύπρου προχώρησε σε προβολή του ντοκιμαντέρ “Μαμά Έρχομαι” της Ανθής Βούλγαρη από το Mega Ελλάδος και μεταξύ άλλων εξομολογήσεων, ήταν και του πατέρα της Ελπίδας Χούπα, θύματος από το δυστύχημα στα Τέμπη. Ο ίδιος μίλησε για τον Θεό και συγκλόνισε με την άρνησή του να πιστέψει πλέον.

Δείτε επίσης: «Τι παράσταση…»: Σάλος με τα αρνητικά σχόλια προς την Ανθή Βούλγαρη για το ντοκιμαντέρ στα Τέμπη – Η απάντησή της

«Στην αρχή ζούσαμε σε άλλο πλανήτη εγώ, η σύζυγος και τα παιδιά. Στοχεύαμε στο ότι πρέπει να μάθουμε να ζούμε με την απώλεια. Δε γίνεται να ξεχάσεις το παιδί σου», είπε για να συμπληρώσει: «Ο Θεός αιμοσταγής, είναι παραμύθι και την ημέρα που σκοτώθηκε το παιδί μου είχε ρεπό».

Τέμπη: «Θέλω να τιμωρηθούν με 57 φορές ισόβια» – Ξεσπά ο πατέρας του Δημήτρη Ασλανίδη (video)

Ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας θύματος από την τραγωδία των Τεμπών μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ‘Καλημέρα Ελλάδα’‘. Με την ευκαιρία, δείτε το ξέσπασμα της Ελένης Καστάνη για το δύστημα.

Αρχικά είπε για το σβήσιμο των ονομάτων των θυμάτων που είχαν γραφτεί μπροστά από το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη «Με πήρε ο κ Δούκας και μου ζήτησε συγγνώμη και πρότεινε να κάνει κάτι σαν μνημείο στο πάρκο Ελευθερίας. Δεν ήταν δικιά του απόφαση ούτε δικιά του εντολή».

Συνέχισε λέγοντας: «Υποκλίνομαι στα παιδιά που πήραν την πρωτοβουλία να γράψουν τα ονόματα μπροστά απ΄πο το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη και ζήτησα να γράψω το όνομα του γιου μου. Ήμουν από τους λίγους συγγενείς εκεί καθώς οι περισσότεροι ήταν στο μνημόσυνο. Πρώτα θα δικαιωθεί το παιδί μου και μετά θα πάω στο σημείο της τραγωδίας».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.