«Πόλεμος» στο Survivor: «Ο James έχει φτιάξει ομάδα για να κρατηθεί στο παιχνίδι» – Ο Τζέιμς Καφετζής χαιρετάει και οι Μαχητές διαλύονται (video)

3 Μαρτίου, 2024


Μεγάλες αλλαγές φέρνει η νέα εβδομάδα στο Survivor, ωστόσο τα πράγματα στην παραλία των Μαχητών δεν είναι καλά. Παρά τις σερί ασυλίες τους, οι μπλε είναι χωρισμένοι σε δύο ομάδες και το κλίμα όπως φαίνεται από το νέο τρέιλερ, είναι αρνητικό.Η παραμονή της Χρύσας Χατζηγεωργίου στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, δεν χαροποίησε όλους τους Μαχητές κάτι που σχολιάστηκε στα πηγαδάκια των παικτών. «Δεν μιλο…

...�ιβίωσης του ΣΚΑΪ, δεν χαροποίησε όλους τους Μαχητές κάτι που σχολιάστηκε στα πηγαδάκια των παικτών. «Δεν μιλούσαν δύο ώρες. Και μετά στην καλύβα όταν πήγαμε, δεν μιλούσαν στην Χρύσα, εξαφανίστηκαν», ακούγεται να λέει στην παρέα του ο Γιώργος Γκιουλέκας.«Μας έχουν στην απ΄έξω...

Όλο και χειρότερα γίνονται τα πράγματα στην παραλία των Μαχητών του Survivor με τον James Καφετζή να κινεί τα νήματα.

Μεγάλες αλλαγές φέρνει η νέα εβδομάδα στο Survivor, ωστόσο τα πράγματα στην παραλία των Μαχητών δεν είναι καλά. Παρά τις σερί ασυλίες τους, οι μπλε είναι χωρισμένοι σε δύο ομάδες και το κλίμα όπως φαίνεται από το νέο τρέιλερ, είναι αρνητικό.

Η παραμονή της Χρύσας Χατζηγεωργίου στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, δεν χαροποίησε όλους τους Μαχητές κάτι που σχολιάστηκε στα πηγαδάκια των παικτών. «Δεν μιλούσαν δύο ώρες. Και μετά στην καλύβα όταν πήγαμε, δεν μιλούσαν στην Χρύσα, εξαφανίστηκαν», ακούγεται να λέει στην παρέα του ο Γιώργος Γκιουλέκας.

«Μας έχουν στην απ΄έξω τόσο καιρό. Δεν κάνουμε παρέα. Για ποιον λόγο να πάω εγώ να τραγουδήσω με τα άτομα τα οποία δεν κάνω παρέα, για να εμψυχώσω τη Χρύσα;», λέει στη δική της παρέα η Μαριλίνα Βακόνδιου.

Και συνεχίζει: «Το έχουμε πει ότι είμαστε δύο ομάδες πλέον. Ο James επηρεάζει τους πάντες, πετάει φιτιλιές και μετά τι γίνεται; Μπουρλότο!».

Ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν τον πρώτο αγώνα ασυλίας της νέας εβδομάδας ανακοινώνει στους παίκτες τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται, ανάμεσα στις οποίες και την τέταρτη ασυλία.

Κλείνοντας, ένα επεισοδιακό συμβούλιο του νησιού περιμένει Διάσημους και κυρίως Μαχητές, με τον Τζέιμς Καφετζή ξανά στο προσκήνιο…

Στο συμβούλιο του νησιού που ακολουθεί, η διαμάχη ανάμεσα στους Μαχητές συνεχίζεται, όπου στο επίκεντρο είναι και πάλι ο James. «Έχω πει για τον James ότι είναι πάρα πολύ έξυπνος. Έφτιαξε μια ομάδα που θα τον συνέφερε στη συνέχεια, να κρατηθεί και να πορευτεί στο παιχνίδι. Στην ουσία έχει δημιουργηθεί μία ομάδα και οι υπόλοιποι απλά μείναμε ξέμπαρκοι», λέει ο Σταμάτης Ταλιαδανός.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.