Μίλτος Τεντόγλου: «Εάν περάσει αυτή η αλλαγń, θα σταματńσω το μńκος»

3 Μαρτίου, 2024


Ο Παγκόσμιος –πλέον– πρωταθλητής στο άλμα εις μήκος, σε κλειστό στάδιο, Μίλτος Τεντόγλου έκανε δηλώσεις μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, προαναγγέλλοντας πως θα αφήσει το άθλημα, σε περίπτωση που εφαρμοστεί η αλλαγή της παγκόσμιας ομοσπονδίας.Δείτε το βίντεο: Ειδικότερα, ο Μίλτος Τεντόγλου αναφέρθηκε στην αφαίρεση της βαλβίδας, ως την αλλαγή που σχεδιάζεται, κάνοντας λόγο πως σε περίπτωση …

...ε στην αφαίρεση της βαλβίδας, ως την αλλαγή που σχεδιάζεται, κάνοντας λόγο πως σε περίπτωση που εφαρμοστεί «θα σταματήσω το μήκος και θα κάνω τριπλούν».«Γίνεται το αγώνισμα πολύ εύκολο και θα μπορούν να το κάνουν όλοι. Εγώ τώρα έχω κάνει πολλά χρόνια προπόνησης για να δουλέψω...

Η αλλαγή στους κανονισμούς για την οποία μίλησε ο Μίλτος Τεντόγλου. Τι είπε για το τριπλούν.

Ο Παγκόσμιος –πλέον– πρωταθλητής στο άλμα εις μήκος, σε κλειστό στάδιο, Μίλτος Τεντόγλου έκανε δηλώσεις μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, προαναγγέλλοντας πως θα αφήσει το άθλημα, σε περίπτωση που εφαρμοστεί η αλλαγή της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Δείτε το βίντεο:

Ειδικότερα, ο Μίλτος Τεντόγλου αναφέρθηκε στην αφαίρεση της βαλβίδας, ως την αλλαγή που σχεδιάζεται, κάνοντας λόγο πως σε περίπτωση που εφαρμοστεί «θα σταματήσω το μήκος και θα κάνω τριπλούν».

«Γίνεται το αγώνισμα πολύ εύκολο και θα μπορούν να το κάνουν όλοι. Εγώ τώρα έχω κάνει πολλά χρόνια προπόνησης για να δουλέψω την τεχνική και την ακρίβειά μου» είπε, παράλληλα, ο Μίλτος Τεντόγλου μιλώντας στον ΣΕΓΑΣ.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλουν να μετρούν τα άλματα από το σημείο που πηδάμε. Έτσι το αγώνισμα χάνει τη δυσκολία του. Όλοι μπορούν να πηδήξουν απλά μήκος, αλλά η προσέγγιση και το πάτημα είναι το δύσκολο κομμάτι και αυτό θέλουν να τον αφαιρέσουν» συνέχισε.

Ερωτώμενος για την επίδοσή του στο τριπλούν, ο Μίλτος Τεντόγλου ξεκαθάρισε πως το δοκιμάζει στην προπόνηση με τον Γιώργο Πομάσκι, και μέχρι στιγμής τα πάει πάρα πολύ καλά.

«Ήταν πολύ κακός ο αγώνας, για μένα ήταν αρκετά μέτρια επίδοση και δεν τον ευχαριστήθηκα γιατί ήταν το πρωί ο τελικός, σαν να κάνω αγγαρεία κάπως, δεν τον ευχαριστήθηκα» διευκρίνισε για τον σημερινό τελικό.

«Η πίστα ήταν πολύ καλή, το μόνο πρόβλημα ήταν ότι ήταν πρωί και δεν είχα τόσο όρεξη. Δεν ξέρω γιατί, δεν είχα όρεξη. Προσπαθούσα να ενεργοποιηθώ και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, αλλά δεν έβγαινε σήμερα. Δεν πειράζει» συνέχισε.

«Δεν με πείραζε ακόμη και να χάσω αν και πιστεύω πως εάν πήδαγε περισσότερο ο Ματία, θα πήδαγα και εγώ περισσότερο. Ήταν περίεργος αγώνας» κατέληξε ο παγκόσμιος πρωταθλητής.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.