Survivor 2024 spoiler 02/03: Διπλή αποχώρηση βόμβα! Φεύγουν μέσα στην εβδομάδα αν…

2 Μαρτίου, 2024


Survivor 2024 spoiler 02/03: Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και το Athensmagine.gr είναι εδώ για να σας αποκαλύψει ακόμα μια.Η νέα εβδομάδα του Survivor 2024 ξεκινάει την Κυριακή (03/03) με εμφύλιο στους Μαχητές και τον Τζέιμς Καφετζή να βρίσκεται στο προσκήνιο. Λίγο πριν την μάχη της πρώτης ασυλίας (δείτε εδώ τις πρώτες εκτιμήσεις), οι Μαχητές καλούνται να βρουν καλό κλίμα ώστε να αν…

...ταπεξέλθουν στις συνθήκες ενώ ταυτόχρονα θα στερηθούν και τις υπηρεσίες του Φάνη Μπολέτση, του πιο ισχυρού αγωνιστικά παίκτη της ομάδας. Και δεν αναφέρουμε τυχαία το όνομα του Φάνη Μπολέτση, καθώς η εβδομάδα που έρχεται είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για το μέλλον του στο Survivor. Ο...

Survivor 2024 spoiler 02/03: Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και το Athensmagine.gr είναι εδώ για να σας αποκαλύψει ακόμα μια.

Η νέα εβδομάδα του Survivor 2024 ξεκινάει την Κυριακή (03/03) με εμφύλιο στους Μαχητές και τον Τζέιμς Καφετζή να βρίσκεται στο προσκήνιο. Λίγο πριν την μάχη της πρώτης ασυλίας (δείτε εδώ τις πρώτες εκτιμήσεις), οι Μαχητές καλούνται να βρουν καλό κλίμα ώστε να ανταπεξέλθουν στις συνθήκες ενώ ταυτόχρονα θα στερηθούν και τις υπηρεσίες του Φάνη Μπολέτση, του πιο ισχυρού αγωνιστικά παίκτη της ομάδας.

Και δεν αναφέρουμε τυχαία το όνομα του Φάνη Μπολέτση, καθώς η εβδομάδα που έρχεται είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για το μέλλον του στο Survivor. Ο Φάνης απέχει αγωνιστικά δύο εβδομάδες και επιβάλλεται να επιστρέψει ώστε να παραμείνει και στο Survivor. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Πως μπορούν να βρεθούν εκτός Survivor, στο τέλος της εβδομάδας, οι δύο παίκτες.

Survivor 2024 spoiler 02/03: Διπλή αποχώρηση βόμβα! Φεύγουν μέσα στην εβδομάδα αν...

Survivor 2024 spoiler 02/03: Ενδέχεται να σκάσει διπλή αποχώρηση;

Το Athensmagazine.gr λοιπόν έχει το παρασκήνιο! Ποια τα δεδομένα για τα δύο παιδία, που τυγχαίνει να είναι από τους πιο κομβικούς παίκτες στις ομάδες τους. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Στο τέλος της εβδομάδας θα γίνει εκτίμηση από τους γιατρούς, αν και για τον Φάνη Μπολέτση δείχνει η κατάσταση να έχει λίγο πολύ ξεκαθαρίσει.

Ο Φάνης βρίσκεται εκτός αγωνιστικών χώρων 2 εβδομάδα και βαδίζει αισίως στην τρίτη. Από τους γιατρούς υπάρχει η εκτίμηση πως επιστρέφει, ίσως και στον αγώνα της Κυριακής. Αν αυτό όμως δεν συμβεί θα ανατραπούν τα δεδομένα.

Τι ισχύει και για την Ασημίνα Χατζηανδρέου; Είναι γνωστό πως έχει κάταγμα στο χέρι. Οι γιατροί εξ’ αρχής είχαν ξεκαθαρίσει πως μετά από 2 εβδομάδα θα γίνει νέα εκτίμηση της κατάστασής της.

Survivor 2024 spoiler 02/03: Διπλή αποχώρηση βόμβα! Φεύγουν μέσα στην εβδομάδα αν...

Εφόσον κρίνουν πως χρειάζεται ακόμα 10 -15 μέρες για την αποκατάστασή της τότε θα γίνει υπομονή απ’ όλους. Αν όχι όμως θεωρείται δεδομένο πως θα αποχωρήσει, διότι είναι άδικο για τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor. Πάμε λοιπόν για μια πολύ κρίσιμη εβδομάδα… Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.