Αισιόδοξος ο Στέφανος Κασσελάκης: «Πάμε να πάρουμε πάνω από 17% στις Ευρωεκλογές…» (video)

1 Μαρτίου, 2024


Βέβαιος πως στις προσεχείς ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξεπεράσει τον πήχη του 17% εμφανίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του για τον Παύλο Πολάκη.«Θα ξεπεράσουμε αρκετά το 17%, θέλουμε να κάνουμε την ανατροπή. Παροτρύνω όσους θέλουν να κατέβουν στις ευρωεκλογές να κάνουν αίτηση στον isyriza. Έχω στόχο ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ένα βαθιά κοινωνικό κόμμα. Πρέ…

πει να καταλάβει ο κόσμος ότι υπάρχει εναλλακτική λύση», τόνισε.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Βέβαιος πως στις προσεχείς ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξεπεράσει τον πήχη του 17% εμφανίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του για τον Παύλο Πολάκη.

«Θα ξεπεράσουμε αρκετά το 17%, θέλουμε να κάνουμε την ανατροπή. Παροτρύνω όσους θέλουν να κατέβουν στις ευρωεκλογές να κάνουν αίτηση στον isyriza. Έχω στόχο ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ένα βαθιά κοινωνικό κόμμα. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι υπάρχει εναλλακτική λύση», τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.