Γιώργος Λαμπάτος: «Η ψυχολογία μου έχει αλλάξει – Τα πράγματα στη ζωή μου είναι πλέον πιο όμορφα»

27 Φεβρουαρίου, 2024


Ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε για το καινούργιο του ξεκίνημα στην ζωή και τη νέα συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στον Πέτρο ΦιλιππίδηΟ Γιώργος Λαμπάτος φαίνεται να βρίσκει ξανά τα βήματά του και να είναι καλύτερα τόσο στο οικονομικό κομμάτι όσο και στο ψυχολογικό. Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣΟΥΣΟΥ» συνάντησε τον ηθοποιό ο οποίος μίλησε για την αλλαγή στην ψυχολογία του…

...�ία του, τη βοήθεια από τον Μάρκο Σεφερλή, για τη συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και για τη συνεργασία με τον Γιάννη Μόρτζο.«Είμαι πολύ καλά ολοκληρώνεται η αλλαγή η δικιά μου. Ψυχολογική αλλαγή… διορθώνονται όλα γύρω μου με πάνω από όλα την ανάκληση του Μάρκου Σεφερλή....

Ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε για το καινούργιο του ξεκίνημα στην ζωή και τη νέα συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη

Ο Γιώργος Λαμπάτος φαίνεται να βρίσκει ξανά τα βήματά του και να είναι καλύτερα τόσο στο οικονομικό κομμάτι όσο και στο ψυχολογικό.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣΟΥΣΟΥ» συνάντησε τον ηθοποιό ο οποίος μίλησε για την αλλαγή στην ψυχολογία του, τη βοήθεια από τον Μάρκο Σεφερλή, για τη συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και για τη συνεργασία με τον Γιάννη Μόρτζο.

«Είμαι πολύ καλά ολοκληρώνεται η αλλαγή η δικιά μου. Ψυχολογική αλλαγή… διορθώνονται όλα γύρω μου με πάνω από όλα την ανάκληση του Μάρκου Σεφερλή. Επανήλθε το προηγούμενο καθεστώς. Οι λογαριασμοί καθάρισαν», είπε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος.

Για τη συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή δήλωσε: «Μου τηλεφώνησε και μου πρότεινε δουλειά. Είμαι έτοιμος να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας»

Σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός έπαιρνε τηλέφωνα και έλεγε να μην γράψουν ρόλους στον Γιώργο Λαμπάτο και μάλιστα ότι πρόκειται «για έναν άνθρωπο που θέλει όλα να περιστρέφονται γύρω του».

Ο Γιώργος Λαμπάτος ανέφερε ότι έχει μέσα του μια στεναγχώρια για κάποιες παλιές συνεργασίες, όπως αυτή με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.