«Θα το πω, δε μπορώ να το κρύβω άλλο»: Ο Νίκος Κοκλώνης το παραδέχτηκε για 1η φορά, χαμός κάτω απ’την ανάρτησή του

27 Φεβρουαρίου, 2024


Ο Νίκος Κοκλώνης, μετά το δεύτερο live του J2US, προχθές, Σάββατο, το βράδυ, προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.Ειδικότερα, ο παρουσιαστής ανάρτησε σειρά φωτογραφιών από τη βραδιά και τις συνόδευσε με το εξής κείμενο: «Θα σας εξομολογηθώ κάτι: κάθε φορά που ξεκινούν οι αποχωρήσεις στο Just με πιάνει ένα σφίξιμο στο στομάχι, γιατί μέσα μου θα ήθελα να μην αποχωρήσ…

... μου θα ήθελα να μην αποχωρήσει κανένας! Χθες ζήσαμε όλοι μαζί την αγωνία της διαδικασίας της αποχώρησης και αποχαιρετήσαμε το πρώτο μας ζευγάρι. Παράλληλα, υποδεχτήκαμε δυο ακόμα νέα ζευγάρια που ήρθαν με μεγάλο ενθουσιασμό στην παρέα μας.Η αγαπημένη μας Άντζελα Δημητρίου...

Ο Νίκος Κοκλώνης, μετά το δεύτερο live του J2US, προχθές, Σάββατο, το βράδυ, προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής ανάρτησε σειρά φωτογραφιών από τη βραδιά και τις συνόδευσε με το εξής κείμενο: «Θα σας εξομολογηθώ κάτι: κάθε φορά που ξεκινούν οι αποχωρήσεις στο Just με πιάνει ένα σφίξιμο στο στομάχι, γιατί μέσα μου θα ήθελα να μην αποχωρήσει κανένας! Χθες ζήσαμε όλοι μαζί την αγωνία της διαδικασίας της αποχώρησης και αποχαιρετήσαμε το πρώτο μας ζευγάρι. Παράλληλα, υποδεχτήκαμε δυο ακόμα νέα ζευγάρια που ήρθαν με μεγάλο ενθουσιασμό στην παρέα μας.

Η αγαπημένη μας Άντζελα Δημητρίου επέστρεψε στην οικογένεια του Just μετά από μια πολύ δύσκολη απώλεια. Λαίδη μου σ’ αγαπάμε και είμαστε δίπλα σου.

Τα ζευγάρια μας ήρθαν πιο κοντά και δοκιμάστηκαν σε απαιτητικά acts. Ήταν μια ακόμα υπέροχη βραδιά με αγωνία, χαρά, αλλά και συγκίνηση.

Σας ευχαριστώ που και αυτό το Σαββατόβραδο επιλέξατε να το περάσουμε μαζί στο #j2us, που μας δείχνετε την αγάπη σας και μοιραζόμαστε μοναδικές στιγμές! Ανυπομονώ μέχρι το επόμενο live μας».

Ο Νίκος Κοκλώνης ευχαριστεί τους τηλεθεατές για την προτίμησή τους

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.