Πάνω απ’ όλα μπαμπάς ο Γιώργος Λιάγκας: Εξόρμηση με τους γιους του στον Παρνασσό για σκι (photo)

26 Φεβρουαρίου, 2024


Λάτρης των σπορ και γενικότερα της άσκησης είναι γνωστό πως είναι ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ φαίνεται πως το έχει «περάσει» και στους γιους του.Το περασμένο Σάββατο (24/3) ο παρουσιαστής του «Πρωινού» έκανε μία εξόρμηση με τα παιδιά του στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού για να κάνουν σκι.Δείτε επίσης: Σε πελάγη ευτυχίας η Πόπη Τσαπανίδου – «Ο Αουρέλιο ξεπρόβαλε από την κοιλιά μου…»Μάλιστα, μοιράστηκε …

...στα social media και σχετικό στιγμιότυπο, με έναν από τους γιους του, κάνοντας το εξής σχόλιο: «Ετοιμοπόλεμοι».Γιώργος Λιάγκας: Το... πικάντικο σχόλιο για Μπάρκα-Τσαγκρίδη - «Δε θα φιλήσει κοπέλα επειδή είναι εφοπλιστής;»Η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης έχουν γίνει θέμα συζήτησης,...

Λάτρης των σπορ και γενικότερα της άσκησης είναι γνωστό πως είναι ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ φαίνεται πως το έχει «περάσει» και στους γιους του.

Το περασμένο Σάββατο (24/3) ο παρουσιαστής του «Πρωινού» έκανε μία εξόρμηση με τα παιδιά του στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού για να κάνουν σκι.

Δείτε επίσης: Σε πελάγη ευτυχίας η Πόπη Τσαπανίδου – «Ο Αουρέλιο ξεπρόβαλε από την κοιλιά μου…»

Μάλιστα, μοιράστηκε στα social media και σχετικό στιγμιότυπο, με έναν από τους γιους του, κάνοντας το εξής σχόλιο: «Ετοιμοπόλεμοι».

Εξόρμηση Γιώργου Λιάγκα με τους γιους του στον Παρνασό για σκι

Γιώργος Λιάγκας: Το… πικάντικο σχόλιο για Μπάρκα-Τσαγκρίδη – «Δε θα φιλήσει κοπέλα επειδή είναι εφοπλιστής;»

Η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης έχουν γίνει θέμα συζήτησης, μετά τα «καuτά» φιλιά τους, με το «Πρωινό» φυσικά να ασχολείται με τον νέο έρωτα, που φανερώθηκε στην ελληνική showbiz.

Στο «Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε αρχικά: «Εγώ δεν έχω φιληθεί ποτέ δημόσια, υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που φιλούνται δημόσια».

Πολλά τα σχόλια που ακούστηκαν στη συνέχεια από τους συνεργάτες της εκπομπής. Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε το δικό του σχόλιο: «Και οι εφοπλιστές ερωτεύονται κάποια στιγμή. Τι πάει να πει; Επειδή είσαι εφοπλιστής δεν θα φιλήσεις μια κοπέλα;», αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής.

«Δίκασε» η Σίσσυ Χρηστίδου: «Άκομψο αυτό που έκανε o Γιώργος Λιάγκας στον αέρα…» (video)

Την αιχμηρή ατάκα του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα του «Πρωινού» για την Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να σχολιάσει μέσα από την εκπομπή της το πρωί του Σαββάτου (24/2) η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Έχω ομορφύνει γιατί δεν κάνω τίποτα, έχω βγάλει τα γεμίσματα», είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει στη δική του: «έχω βγάλει τα… τέτοια», μετά από ατάκα του Βαγγέλη Περρή, ότι έχει τις ομορφιές του.

Η Κατερίνα Καινούργιου, σε χθεσινές δηλώσεις της, είπε πως «θεωρώ πολύ άκομψο δύο άντρες να σχολιάζουν την εμφάνιση μιας γυναίκας».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.