«Σκεφτείτε αυτοί να διαχειρίζονταν κρίσεις» – Τα καυστικά σχόλια της κυβέρνησης στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το… βατερλώ του συνεδρίου

26 Φεβρουαρίου, 2024


Το εσωκομματικό χάος που καταγράφηκε σε πανελλήνια μετάδοση από το βήμα του κομματικού συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασαν στελέχη της κυβέρνησης.«Σκεφτείτε αυτοί που δεν μπόρεσαν να κάνουν ένα συνέδριο και μια κανονική διαδικασία να διαχειρίζονταν μια σύνθετη κρίση, όπως ο Έβρος ή η πανδημία», σχολίασαν χαρακτηριστικά ενώ «Δε μας εκπλήσσει αυτή η κατάσταση», τόνισαν σε συνομιλητές τους κυβερνητικά στ…

...ελέχη παρακολουθώντας τα όσα συνέβησαν.Επομένως, κατέστη σαφές πως στο Μέγαρο Μαξίμου παρακολουθούν αναλυτικά τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αν και η γραμμή του κόμματος είναι ότι «δε σχολιάζουμε τα εσωκομματικά άλλων κομμάτων».Τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ...

Το εσωκομματικό χάος που καταγράφηκε σε πανελλήνια μετάδοση από το βήμα του κομματικού συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασαν στελέχη της κυβέρνησης.

«Σκεφτείτε αυτοί που δεν μπόρεσαν να κάνουν ένα συνέδριο και μια κανονική διαδικασία να διαχειρίζονταν μια σύνθετη κρίση, όπως ο Έβρος ή η πανδημία», σχολίασαν χαρακτηριστικά ενώ «Δε μας εκπλήσσει αυτή η κατάσταση», τόνισαν σε συνομιλητές τους κυβερνητικά στελέχη παρακολουθώντας τα όσα συνέβησαν.

Επομένως, κατέστη σαφές πως στο Μέγαρο Μαξίμου παρακολουθούν αναλυτικά τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αν και η γραμμή του κόμματος είναι ότι «δε σχολιάζουμε τα εσωκομματικά άλλων κομμάτων».

Τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις – Χάνει διαρκώς έδαφος

Το προφανές αφορά το νέο πολιτικό τοπίο που διαμορφώνεται από την αποδιοργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος βυθίζεται στην εσωστρέφεια, χάνοντας διαρκώς έδαφος. Όλες οι δημοσκοπήσεις, πλέον, τον κατατάσσουν στην τρίτη θέση, με το ΠΑΣΟΚ να καθίσταται ο διακριτός εκλογικός αντίπαλος της ΝΔ. Οι ίδιες πηγές, πάντως, τονίζουν ότι η συνολική εικόνα των δύο κομμάτων δείχνει πως «δεν μπορούν να αποτελέσουν αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης».

Ο δεύτερος, πολύ σοβαρός λόγος, είναι ο θεσμικός ρόλος που έχει ως αξιωματική αντιπολίτευση και υπό τις παρούσες συνθήκες αδυνατεί να εκπληρώσει με επάρκεια, όπως αναφέρουν έμπειρα κοινοβουλευτικά στελέχη. «Είναι λυπηρό για τον τόπο ότι δεν μπορεί να αποκτήσει μία αξιόπιστη Αντιπολίτευση. Δεν κάνει καθόλου καλό σε κανέναν αυτό, αλλά, από εκεί και πέρα, το τι είναι το καλό, τι είναι το κακό, το τι είναι το σωστό, τι είναι το λάθος, θα το κρίνουν τα μέλη του κάθε κόμματος», όπως δήλωσε τις προηγούμενες ημέρες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.