Survivor 2024: Παράκρουση με την είσοδο του Ροναλντίνιο – Φώναξαν συνθήματα υπέρ του

26 Φεβρουαρίου, 2024


Μία έκπληξη περίμενε τους παίκτες του Survivor στο αποψινό επεισόδιο (25/2) με την είσοδο του Ατζούν Ιλιτζαλί. Η άφιξη του Τούρκου παραγωγού του παιχνιδιού έφερε και δώρα, αφού ανακοίνωσε στους παίκτες ότι θα παίξουν ποδοβόλεϊ με πλούσια έπαθλα: Κοτόπουλο στη σχάρα, τσιζκέικ, πάρτυ με ποτά και ταξίδι στο Μαϊάμι, με τους παίκτες να αγκαλιάζονται από χαρά στην ανακοίνωσή του.Αυτό δεν ήταν όλο βέβαια…

..., αφού ο Ατζούν φώναξε έναν... αγαπημένο του φίλο όπως είπε, που δεν ήταν άλλος από τον Ροναλντίνιο. «Είναι πολύ φίλος μου, τον κάλεσα στο Survivor και ήταν πολύ ενθουσιασμένος για να έρθει, επειδή μιλάμε συνέχεια. Ήρθε στην Τουρκία, τρεις φορές, περάσαμε χρόνο μαζί και αγαπήσαμε πολύ...

Μία έκπληξη περίμενε τους παίκτες του Survivor στο αποψινό επεισόδιο (25/2) με την είσοδο του Ατζούν Ιλιτζαλί. Η άφιξη του Τούρκου παραγωγού του παιχνιδιού έφερε και δώρα, αφού ανακοίνωσε στους παίκτες ότι θα παίξουν ποδοβόλεϊ με πλούσια έπαθλα: Κοτόπουλο στη σχάρα, τσιζκέικ, πάρτυ με ποτά και ταξίδι στο Μαϊάμι, με τους παίκτες να αγκαλιάζονται από χαρά στην ανακοίνωσή του.

Αυτό δεν ήταν όλο βέβαια, αφού ο Ατζούν φώναξε έναν… αγαπημένο του φίλο όπως είπε, που δεν ήταν άλλος από τον Ροναλντίνιο. «Είναι πολύ φίλος μου, τον κάλεσα στο Survivor και ήταν πολύ ενθουσιασμένος για να έρθει, επειδή μιλάμε συνέχεια. Ήρθε στην Τουρκία, τρεις φορές, περάσαμε χρόνο μαζί και αγαπήσαμε πολύ ο ένας τον άλλον. Απλά τον κάλεσα να έρθει, επειδή ξέρω ότι λατρεύει το footvolley, και είπε “Γιατί όχι”».

Η πρώτη αντίδραση των παικτών του Survivor με τον Ροναλντίνιο

Οι παίκτες ξεκίνησαν τα συνθήματα, έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν και πήραν θέση απέναντι στον Βραζιλιάνο άσο που διαγωνιζόταν δίπλα στον παραγωγό του παιχνιδιού, που αποκάλυψε ότι ο φίλος του αγαπάει τη Μύκονο και τον Ρέμο. Ο Αλέξης Παππάς του είπε κιόλας «Αν μας αφήσεις να κερδίζουμε σε περιμένει μία μεγάλη ανταμοιβή στο Nammos», ενώ ο Γιώργος Λιανός πρόσθεσε: «Και αν σας αρέσει, μπορώ να μιλήσω σαν τον Ρέμο»

Ο αγώνας footvolley ανάμεσα στον Ατζούν Ιλιτζαλί με τον θρυλικό Ροναλντίνιο, απέναντι στον Σάββα Γκέντσογλου, που επίσης ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, και τον Γιώργο Γκιουλέκα εκτυλίσσεται αυτή τη στιγμή με τα πρώτα δύο σετ να κρίνονται στον πόντο και να πηγαίνουν στον μεγάλο guest της βραδιάς!

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο γύρισμα πραγματοποιήθηκε πριν από τον αγώνα ασυλίας που είδαμε, γι’ αυτό και δεν έλαβαν μέρος στον αγώνα οι νέοι παίκτες, ενώ και η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν φορούσε ακόμα νάρθηκα στο χέρι της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.