Survivor 2024: Έκαναν την είσοδό τους οι νέοι παίκτες – Δείτε τα βιογραφικά τους και τις ομάδες που μπήκαν

25 Φεβρουαρίου, 2024


Τέσσερις νέοι παίκτες έκαναν την είσοδό τους στο αποψινό (25/2) επεισόδιο του Survivor. Αναστασία Τσέρου, Νίκος Ρικουνάκης, Ευγενία Μπόρλα και Χριστόφορος Ταξίδης μπήκαν στο πλάνο αμέσως μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, που τους σύστησε στους υπόλοιπους συμμετέχοντες.Με συνοπτικές διαδικασίες έγινε και η ανάθεση στις ομάδες του Survivor, με την Ευγενία Μπόρλα, τον Νίκο Ρικουνάκη και την Ανα…

στασία Τσέρου να μπαίνουν στην Κόκκινη ομάδα, ενώ ο Χριστόφορος Ταξίδης μπήκε στην Μπλε.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Τέσσερις νέοι παίκτες έκαναν την είσοδό τους στο αποψινό (25/2) επεισόδιο του Survivor. Αναστασία Τσέρου, Νίκος Ρικουνάκης, Ευγενία Μπόρλα και Χριστόφορος Ταξίδης μπήκαν στο πλάνο αμέσως μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, που τους σύστησε στους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Με συνοπτικές διαδικασίες έγινε και η ανάθεση στις ομάδες του Survivor, με την Ευγενία Μπόρλα, τον Νίκο Ρικουνάκη και την Αναστασία Τσέρου να μπαίνουν στην Κόκκινη ομάδα, ενώ ο Χριστόφορος Ταξίδης μπήκε στην Μπλε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.