ΣΥΡΙΖΑ: «Ψηφίστηκε μαζικά αυτό που έπρεπε» – Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη μετά το συνέδριο

25 Φεβρουαρίου, 2024


«Ψηφίστηκε μαζικά αυτό που έπρεπε!» δήλωσε ο Παύλος Πολάκης εκφράζοντας την ικανοποίησή του στο Facebook για το αποτέλεσμα του 4ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.Με την ευκαιρία, δείτε την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη μετά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη πέραν των ευρωεκλογών, με ορίζοντα εθνικών εκλογών.«Το Συνέδριο επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του στον Πρόεδ…

...ρο Στέφανο Κασσελάκη και δίνει εντολή στον Πρόεδρο και τα όργανα του κόμματος να πάμε ενωμένοι στις επόμενες πολιτικές και εκλογικές μάχες με πρώτη αυτή των ευρωεκλογών, με ενιαία πολιτική λειτουργία, δεσμευόμενοι όλοι από το Καταστατικό και τη Διακήρυξη μας, για τα συμφέροντα...

«Ψηφίστηκε μαζικά αυτό που έπρεπε!» δήλωσε ο Παύλος Πολάκης εκφράζοντας την ικανοποίησή του στο Facebook για το αποτέλεσμα του 4ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Με την ευκαιρία, δείτε την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη μετά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη πέραν των ευρωεκλογών, με ορίζοντα εθνικών εκλογών.

«Το Συνέδριο επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του στον Πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη και δίνει εντολή στον Πρόεδρο και τα όργανα του κόμματος να πάμε ενωμένοι στις επόμενες πολιτικές και εκλογικές μάχες με πρώτη αυτή των ευρωεκλογών, με ενιαία πολιτική λειτουργία, δεσμευόμενοι όλοι από το Καταστατικό και τη Διακήρυξη μας, για τα συμφέροντα της κοινωνίας και της χώρας» τονίζει ο Παύλος Πολάκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.