Στην αντεπίθεση ο Στέφανος Κασσελάκης: «Πάρτε το κόμμα στα χέρια σας» – Η πρώτη ανάρτηση μετά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

25 Φεβρουαρίου, 2024


Την πρώτη του ανάρτηση στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά και την αναβολή των εκλογών για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε το Συνέδριο καθώς πέρασε η πρόταση που κατέθεσαν οι Σωκράτης Φάμελλος, Νίκος Παππάς και Γιώργος Τσίπρας.Ο ίδιος έκανε λόγο για «κάποιους που έχουν σχέδιο το κακό εκλογικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές» και τόνισε «Πάρτε το κόμμα στα χέρια σας» προτείνο…

ντας «Επανίδρυση και Νέα όργανα».ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Την πρώτη του ανάρτηση στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά και την αναβολή των εκλογών για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε το Συνέδριο καθώς πέρασε η πρόταση που κατέθεσαν οι Σωκράτης Φάμελλος, Νίκος Παππάς και Γιώργος Τσίπρας.

Ο ίδιος έκανε λόγο για «κάποιους που έχουν σχέδιο το κακό εκλογικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές» και τόνισε «Πάρτε το κόμμα στα χέρια σας» προτείνοντας «Επανίδρυση και Νέα όργανα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.