Survivor 2024 spoiler 20/02: ΩΠΑ! Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

25 Φεβρουαρίου, 2024


Survivor 2024 spoiler 20.02: Αγώνας 1ης ασυλίας της εβδομάδας σήμερα, από όπου θα προκύψει και ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση! Ποιος θα βρεθεί στη δύσκολη αυτή θέση; Την Κυριακή (25/02) μπαίνουμε σε μια νέα εποχή για το Survivor, καθώς τέσσερις νέοι παίκτες κάνουν την είσοδό τους στο ριάλιτι και φέρνουν τα πάνω κάτω. Για τα ονόματα και τα βιογραφικά τους άλλωστε, σας ενημερώσαμε πρώτοι εδώ.Αρχικά …

...να ξεκαθαρίσουμε πως πλήρως επιβεβαιωμένο spoiler ακόμα δεν έχει υπάρχει, άρα σας έχουμε σε μια εκτίμηση. Διάσημοι και Μαχητές ρίχνονται στη μάχη για την 1η ασυλία, με τους κόκκινους να είναι στην ουσία διαλυμένοι. Θυμίζουμε πως ένα εκ των μεγάλων φαβορί, η Ασημίνα Χατζηανδρέου,...

Survivor 2024 spoiler 20.02: Αγώνας 1ης ασυλίας της εβδομάδας σήμερα, από όπου θα προκύψει και ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση! Ποιος θα βρεθεί στη δύσκολη αυτή θέση;

Την Κυριακή (25/02) μπαίνουμε σε μια νέα εποχή για το Survivor, καθώς τέσσερις νέοι παίκτες κάνουν την είσοδό τους στο ριάλιτι και φέρνουν τα πάνω κάτω. Για τα ονόματα και τα βιογραφικά τους άλλωστε, σας ενημερώσαμε πρώτοι εδώ.

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως πλήρως επιβεβαιωμένο spoiler ακόμα δεν έχει υπάρχει, άρα σας έχουμε σε μια εκτίμηση. Διάσημοι και Μαχητές ρίχνονται στη μάχη για την 1η ασυλία, με τους κόκκινους να είναι στην ουσία διαλυμένοι. Θυμίζουμε πως ένα εκ των μεγάλων φαβορί, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, είναι εκτός με σοβαρό τραυματισμό και πιθανότατα θα αποχωρήσει κι αυτή.

Survivor 2024 spoiler 20/02: ΩΠΑ! Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Από την άλλη, οι Μαχητές έχουν τις απουσίες τους και μάλιστα την πιο σημαντική που ακούει στο όνομα του εξίσου κορυφαίου παίκτη τους, Φάνη Μπολέτση, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης κι αυτή την εβδομάδα λόγω τραυματισμού. Παρά τα όλα παραπάνω, οι Μαχητές μάλλον δύσκολα θα χάσουν την ασυλία, όχι μόνο αυτής της Κυριακής, αλλά και οποιαδήποτε άλλη μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά!

Τι αναφέρει ωστόσο το οριστικό spoiler; Επιβεβαιώνεται η νίκη των Μαχητών ή όχι; Η αλήθεια είναι πως ναι. Οι Μαχητές κερδίζουν, ακόμα και μετά τις νέες προσθήκες και κάνουν το 1-0 στις ασυλίες της εβδομάδας! Εφόσον αυτό επιβεβαιωθεί και στην πράξη στην δύσκολη θέση του υποψηφίου προς αποχώρηση θα είναι δεδομένα ο Θοδωρής Τουρκογέωργος.

Survivor 2024 spoiler 20/02: ΩΠΑ! Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.