Απίστευτη κόντρα Γεροβασίλη με Κασσελάκη σε live μετάδοση: «Αν θες κάλπες σε 10 μερες κάνε τις μόνος σου» – «Να αποσύρεις την υποψηφιότητα και αποσύρω τις εκλογές» (video)

25 Φεβρουαρίου, 2024


Κορυφώνονται οι εργασίες στην τέταρτη και τελευταία μέρα του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μαζί και η αγωνία για το μέλλον του κόμματος και του ανθρώπου που θα ηγηθεί στην επόμενη μέρα.Καθοριστικές θα είναι οι σημερινές ψηφοφορίες για το αν θα υπάρξει μάχη Κασσελάκη – Γεροβασίλη, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας από την τελευταία, η οποία δήλωσε “παρούσα” κατά τη χθεσινή της ομιλία.Την ίδια ώρ…

...α, βέβαια, ενώ το πρόσωπο που… ζητούσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ φωνάζοντας “βρείτε μου αντίπαλο” από το βήμα την Πέμπτη, βρέθηκε, άγνωστο παραμένει αν η εσωκομματική διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου τελικά θα γίνει. Αυτό θα αποφασιστεί με τις ψηφοφορίες των συνέδρων...

Κορυφώνονται οι εργασίες στην τέταρτη και τελευταία μέρα του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μαζί και η αγωνία για το μέλλον του κόμματος και του ανθρώπου που θα ηγηθεί στην επόμενη μέρα.

Καθοριστικές θα είναι οι σημερινές ψηφοφορίες για το αν θα υπάρξει μάχη ΚασσελάκηΓεροβασίλη, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας από την τελευταία, η οποία δήλωσε “παρούσα” κατά τη χθεσινή της ομιλία.

Την ίδια ώρα, βέβαια, ενώ το πρόσωπο που… ζητούσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ φωνάζοντας “βρείτε μου αντίπαλο” από το βήμα την Πέμπτη, βρέθηκε, άγνωστο παραμένει αν η εσωκομματική διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου τελικά θα γίνει. Αυτό θα αποφασιστεί με τις ψηφοφορίες των συνέδρων που ολοκληρώνουν το 4ο Συνέδριο του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ανάμεσα στις ομιλίες και πριν από τις ψηφοφορίες αναμένεται να τοποθετηθεί και ο Στέφανος Κασσελάκης και μάλιστα νωρίτερα από το προγραμματισμένο. Μάλιστα, με ανάρτησή του το βράδυ του Σαββάτου, γνωστοποίησε πως, κατόπιν αιτήματός του, η ομιλία του θα γίνει στις 11 το πρωί της Κυριακής.

Ωστόσο, με την καθυστέρηση της έναρξης της τέταρτης μέρας του Συνεδρίου και τις τοποθετήσεις των ομιλητών, η ομιλία του ξεκίνησε λίγο πριν τις 12:30.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.