Σε επαγρύπνηση ο Γιώργος Τσατραφύλλιας: Κακοκαιρία σε 2 μέρη την εβδομάδα που έρχεται – Οι περιοχές που θα πληγούν από ισχυρές καταιγίδες

25 Φεβρουαρίου, 2024


Ο καιρός επιδεινώνεται από το απόγευμα της Κυριακής (25/02) και ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας με ανάρτησή του στο facebook αναφέρεται στις περιοχές που θα πληγούν από ισχυρές καταιγίδες. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.Ο Γιώργος Τσατραφύλλιας στην ανάρτησή του στο Facebook κάνει λόγο για ισχυρές καταιγίδες από το απόγευμα της Κυριακής (25/02) μέχρι κ…

...αι την Τρίτη (27/02) ενώ ο καιρός θα έχει νέα επιδείνωση από την Πέμπτη (29/02).Στην ανάρτησή του ο Γιώργος Τσατραφύλλιας αναφέρει: Περιοχές με ισχυρές καταιγίδες που χρειάζονται την απαιτούμενη προσοχή :Κυριακή 25/2 από τις 20.00 μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας: Κεφαλονιά-Ιθάκη ,Λευκάδα,...

Ο καιρός επιδεινώνεται από το απόγευμα της Κυριακής (25/02) και ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας με ανάρτησή του στο facebook αναφέρεται στις περιοχές που θα πληγούν από ισχυρές καταιγίδες. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Ο Γιώργος Τσατραφύλλιας στην ανάρτησή του στο Facebook κάνει λόγο για ισχυρές καταιγίδες από το απόγευμα της Κυριακής (25/02) μέχρι και την Τρίτη (27/02) ενώ ο καιρός θα έχει νέα επιδείνωση από την Πέμπτη (29/02).

Στην ανάρτησή του ο Γιώργος Τσατραφύλλιας αναφέρει: Περιοχές με ισχυρές καταιγίδες που χρειάζονται την απαιτούμενη προσοχή :Κυριακή 25/2 από τις 20.00 μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας: Κεφαλονιά-Ιθάκη ,Λευκάδα, Μεσσηνία, Ηλεία, Χανιά

Ξημερώματα Δευτέρας 26/2 μέχρι Δευτέρα μεσημέρι: Αργολίδα, Κορινθία, Λακωνία, Αττική, νησιά Αργοσαρωνικού νότια Εύβοια , Λάρισα, Μαγνησία, Πιερία, Χαλκιδική, Κρήτη, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, Ανατολικό Αιγαίο (από Χίο και νοτιότερα)

Δευτέρα Μεσημέρι με Τρίτη πρωί: Κυκλάδες,Κρήτη ,Δωδεκάνησα, Ανατολικό Αιγαίο (από Χίο και νοτιότερα).

Υ.Γ :Νέα επιδείνωση Πέμπτη 29/2 -Παρασκευή 1/3 με βροχές και νοτιάδες.

«Βέλος» χιονιά από τα Μερομήνια: «Οι δύο λευκές μέρες που κλείνουν τον χειμώνα…»

Μερομήνια: Συνέχεια στις απανωτές εναλλαγές του καιρού μέχρι και τα τέλη Μαρτίου με ήπιες θερμοκρασίες αρχικά και πολύ κρύο για μια βδομάδα σχεδόν!

Ο Μάρτιος 2024 θα είναι σε γενικές γραμμές ψυχρός με βοριάδες και τη θερμοκρασία σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα. Θα πέσουν χιόνια στα ορεινά, στα ημιορεινά της βορειοδυτικής χώρας και βροχές στις υπόλοιπες περιοχές. Η κατάσταση μετά τις 10 με 15 Μαρτίου δείχνει να καλυτερεύει και ο καιρός μαλακώνει αρκετά.

Ο Απρίλιος 2024 στο πρώτο 15νθήμερο θα κυλήσει με βροχές, ενώ βελτιώνεται ο καιρός στο β’ 15νθήμερο και ανεβαίνει η θερμοκρασία. Ο Μάιος θα χαρακτηρίζεται από βροχές από 15 έως 20 του μήνα, ενώ μετά τις 20 θα φτάσει για τα καλά τη ζέστη.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.