Μεγάλες χαρές για τη Σία Κοσιώνη: Στο πλευρό της η κούκλα μητέρα της που αποδεικνύει ότι όλα τελικά είναι θέμα DNA

25 Φεβρουαρίου, 2024


Η Σία Κοσιώνη παρουσίασε το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου στην Αίθουσα Γεώργιος Καράντζας στην ΕΣΗΕΑ το πρώτο της παιδικό βιβλίο «Μια άλλη ιστορία».Για το βιβλίο της archorwoman μίλησαν η ιστορικός και καθηγήτρια Πανεπιστημίου Μαρία Ευθυμίου, ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας και η ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου.Στο πλευρό της η Σία Κοσιώνη είχε τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη, τη μητέρα της Δήμη…

...πακογιάννη, τη μητέρα της Δήμητρα Κοσιώνη αλλά και την πεθερά της Ντόρα Μπακογιάννη.Με την παρουσία της την τίμησε και η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη η οποία επίσης εμφανίζεται σπάνια σε εκδηλώσεις, ο Πάνος Σόμπολος, η Νόνη...

Η Σία Κοσιώνη παρουσίασε το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου στην Αίθουσα Γεώργιος Καράντζας στην ΕΣΗΕΑ το πρώτο της παιδικό βιβλίο «Μια άλλη ιστορία».

Για το βιβλίο της archorwoman μίλησαν η ιστορικός και καθηγήτρια Πανεπιστημίου Μαρία Ευθυμίου, ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας και η ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου.

Νέα καριέρα για τη Σία Κοσιώνη

Στο πλευρό της η Σία Κοσιώνη είχε τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη, τη μητέρα της Δήμητρα Κοσιώνη αλλά και την πεθερά της Ντόρα Μπακογιάννη.

Με την παρουσία της την τίμησε και η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη η οποία επίσης εμφανίζεται σπάνια σε εκδηλώσεις, ο Πάνος Σόμπολος, η Νόνη Δούνια και η Σοφία Ζαχαράκη.

Η Σία Κοσιώνη με την πεθερά της Ντόρα Μπακογιάνη

Η Όλγα Τρέμη σε μια σπάνια εμφάνιση δίπλα στην Ντόρα Μπακογιάννη

Η Σία Κοσιώνη και η Σοφία Ζαχαράκη

Ο Κώστας Μπακογιάννης και ο Παύλος Τσίμας

Η Σία Κοσιώνη με την Αλεξάνδρα Μητσοτάκη

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με τη Σία Κοσιώνη

Ο Παύλος Τσίμας και η Ντόρα Μπακογιάννη

Η Σία Κοσιώνη με τη μητέρα της Δήμητρα

Η Νόνη Δούνια, η Σία Κοσιώνη και η Μαρία Ναυπλιώτου

Η Μαρία Ευθυμίου, ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη

Η Σία Κοσιώνη και ο Πάνος Σόμπολος

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.