Αλλάζει ο καιρός πριν την Τσικνοπέμπτη 2024: Τι καιρό θα κάνει, πρώτη πρόγνωση [video]

25 Φεβρουαρίου, 2024


Τι καιρό θα κάνει την Τσικνοπέμπτη 2024;Στη «γιορτή» των κρεατοφάγων, η οποία πλησιάζει, τα νέα για τον καιρό είναι καλά, προς το παρόν. Η Τσικνοπέμπτη 2024 για φέτος πέφτει στις 7 Μαρτίου και οι ψήστες σχεδιάζουν ήδη πώς θα τσικνίσουν.Γιατί Τσικνοπέμπτη χωρίς «τσίκνισμα» δεν νοείται.Στα καιρικά νέα της ημέρας, αν και αρκετά νωρίς για να «κλειδώσουν» οι θερμοκρασίες ή οι συνθήκες που θα επικρατούν…

..., ωστόσο, μέσα στις άκρες έχουμε μία πρώτη εικόνα.Ο μετεωρολόγος του Ant1, κ. Τάσος Αρνιακός, στη σημερινη του πρόγνωση έδωσε μία γενική εικόνα για τις καιρικές συνθήκες του Μαρτίου.Όπως είπε, ο Μάρτιος θα μπει με κακοκαιρία και βροχές, όμως στη συνέχεια τα πράγματα καλυτερεύουν....

Τι καιρό θα κάνει την Τσικνοπέμπτη 2024;

Στη «γιορτή» των κρεατοφάγων, η οποία πλησιάζει, τα νέα για τον καιρό είναι καλά, προς το παρόν.

Η Τσικνοπέμπτη 2024 για φέτος πέφτει στις 7 Μαρτίου και οι ψήστες σχεδιάζουν ήδη πώς θα τσικνίσουν.

Γιατί Τσικνοπέμπτη χωρίς «τσίκνισμα» δεν νοείται.

Στα καιρικά νέα της ημέρας, αν και αρκετά νωρίς για να «κλειδώσουν» οι θερμοκρασίες ή οι συνθήκες που θα επικρατούν, ωστόσο, μέσα στις άκρες έχουμε μία πρώτη εικόνα.

Ο μετεωρολόγος του Ant1, κ. Τάσος Αρνιακός, στη σημερινη του πρόγνωση έδωσε μία γενική εικόνα για τις καιρικές συνθήκες του Μαρτίου.

Όπως είπε, ο Μάρτιος θα μπει με κακοκαιρία και βροχές, όμως στη συνέχεια τα πράγματα καλυτερεύουν. «Ο Μάρτιος μπαίνει δυναμικά, ωστόσο η συνέχεια του, το πρώτο 10ήμερο τουλάχιστον, δεν φαίνεται να έχει δυναμική. Θα έχουμε και πάλι ανοιξιάτικο καιρό».

Το πρώτο 10ήμερο του Μαρτίου είναι και η Τσικνοπέμπτη 2024, οπότε περιμένουμε ήπιες συνθήκες και όχι κάτι ακραίο.

Ωστόσο, ανέφερε πως μετά τις 10 Μαρτίου, ίσως, έχουμε κάποια «ψυχρή κατεβασιά», τονίζοντας πως είναι πολύ νωρίς ακόμα.

Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε νεότερα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.